Liste over Forholdsregler for Serologi Departments

Serology, ifølge Web MD nettsted, er den grenen av vitenskap arbeider med serum, eller kroppsvæsker som blod. En serologist arbeid er å trekke blod for testing for visse sykdommer, slik som hepatitt B, HIV og visse former for kreft. Faktisk, serologi lab arbeidere utsetter seg for muligheten for smitte fra en rekke yrkesrisiko. Men ved å ta visse forholdsregler kan de minimere disse risikoene. Hands

Ifølge US Department of Occupational Safety and Health (OSHA), må alle serologi laboratorier krever at deres ansatte vasker hendene og annen hud med såpe og vann. Slike arbeidsgivere bør også lære de ansatte å vaske noen slimhinner som kan ha pådratt eksponering under en kropp væskesøl, så snart det er mulig.

I tillegg, siden utbruddet av H1N1 2009-viruset, er det også lurt å bruke sanitizer dispensere å desinfisere hendene hver gang de hoster eller nyser, og like før og etter deres lunsjpause.
overkroppen

Ansatte som arbeider i serologi laboratorier bør bruke beskyttende forklær og kjoler for å beskytte øvre kroppsdeler eller klær kommer i kontakt med blod eller andre kroppsvæsker. Den virologi Online hjemmeside anbefaler disponibel forklær. Arbeidstakere er i stand til å endre disse med jevne mellomrom, og erstatte dem med nye og kaster den brukte de unna.

Medisinske tester for fremtidige ansatte
p Det er tilrådelig for serologi laboratorier for å kreve at alle potensielle arbeidstakere til å gjennomgå omfattende helseundersøkelser. Ifølge virologi Online, bør slike screenings inkluderer gjennomgang av den potensielle arbeidstakeren sykehistorie, en fullstendig fysisk, klinisk kjemi, en urinalysis og en kiste X-ray. Bryst x-stråler er viktig å oppdage screening for tuberkulose, i tillegg til standard tuberkulinprøve.
Sterilisering

Ifølge OSHA, må serologi lab arbeidere beholde sitt arbeid området rent og sterilt. Etter en diett av vasking, skylling og desinfiserende alle overflater og utstyr er nødvendig. Mens rengjøring skal alle arbeidstakere ha på hansker og følge standard prosedyrer for håndtering av blod og andre potensielt infiserte kroppsvæsker. Bruk et desinfeksjonsmiddel for hardt underlag, når mopping gulvet i arbeidet ditt område, husk at blekemiddel er et desinfeksjonsmiddel i tillegg

.

helse

· Surhet og halsbrann naturlige behandlinger og bli kvitt surhet og halsbrann med …
· Hvordan kan Konvertering Disorder bli behandlet? 
· Going To Alcohol Rehab i et kristent miljø 
· Praline Pecans: A Great Snack For Cacncer Survival 
· Hva er spastisk colon? 
· Årsaker og noen behandling av Bed Sore 
· Fat Loss Fire Idiotene Works 
· LAP BAND 
· Kokainmisbruk Signs 
· Velge Quality International Dental Care Abroad