Slik Be om et minnesmerke Donasjon for en Funeral

An uventet dødsfall i familien og kostnadene ved begravelsen kan føre til en belastning på en families økonomi. Avhengig av familiens økonomiske situasjon, kan det være noe liv forsikring eller penger tilgjengelig til å betale for begravelse koster. Det er ingen skade i å spørre om hjelp til å betale for begravelsen, men det kan gjøres på en måte som ikke vil gjøre familien føler skam av økonomisk motgang. Instruksjoner
en

Snakk med begravelsen regissøren om ulike alternativer tilgjengelig for begravelsen og ber om donasjoner i stedet for blomsteroppsatser. Han kan også være i stand til å foreslå noen lokale veldedige organisasjoner som kan være i stand til å hjelpe til med kostnadene ved begravelsen.
2

La alle venner og familie vet at donasjoner blir akseptert i stedet for blomster for å hjelpe betale for kostnadene ved begravelsen. Via jungeltelegrafen, la alle vite at familien trenger hjelp til å betale for begravelsen, slik at de kan forstå hvorfor donasjoner blir akseptert.
3

Inkluder informasjon om donasjoner blir foretrukket framfor blomster i avisens nekrolog.
4

Snakk med minister din om din nåværende finansielle situasjon. Han kan komme med en kunngjøring ber om hjelp i en kommende tjeneste eller kirken kan være i stand til å hjelpe på annen måte.
5

Request som sjekker gjøres ut til begravelsesbyrået. Dette vil vise venner og familie at midlene er virkelig ment for begravelsen og ikke for personlig bruk av familien.

helse

· Kjøpe Forsikring 
· Hva er biogenetisk Engineering? 
· Hvordan bli kvitt øye rynker og mørke sirkler 
· Naturlig rettsmidler for Kjønnsvorter, årsaker, symptomer og botemidler 
· Miljøvennlig Rengjøring 
· Teeth Whitening Etter Care Diet 
· Naturlig hjemme rettsmidler for Pink Eye, konjunktivitt 
· Hvilke matvarer kan du spise med Optifast? 
· Brenn Cellulite - bli kvitt cellulitter ved Neste uke 
· Hvordan spise Right