Sykepleie Mål for Poverty

Those som går inn i pleie-feltet avlegge ed å alltid hjelpe dem som er i nød. I de fleste tilfeller, sykepleiere arbeider i områder med den generelle befolkningen, hvorav mange har helseforsikring og gjennomsnittlig helseproblemer. Men noen sykepleiere arbeider primært med dem som lever i fattigdom, som ofte tilskrives dårlig allmenntilstand. Likestilling

I øynene til en sykepleier, bør alle mennesker være like, uavhengig av om de har forsikring eller er i stand til å betale for tjenestene. Hvis en rik mann kommer inn i akuttmottaket med en brukket arm etter en kvinne som lever i fattigdom går inn med samme skade, vil en sykepleier ta den personen som kom inn gjennom dørene først. En sykepleier skal ikke se på sosial status eller inntekt nivå av en person før bestemme hvem hun skal behandle. Hver person har en lik rett til å være så sunn som mulig.
Medfølelse

sykepleie feltet krever en person til å føle medfølelse for alle som han bryr seg om. At medfølelse hjelper en sykepleier for å gjøre jobben sin effektivt. Når en sykepleier er i trening, lærer han hvordan å behandle ulike sykdommer og skader. Han lærer også god sengen måte å vise omsorg og forståelse til pasientene. Dette strekker seg til alle pasienter, uavhengig av økonomisk natur. Faktisk er det de som lever i fattigdom som trenger denne medfølelse mest.
Tilby hjelp

I noen tilfeller, en sykepleier som jobber med de som lever i fattigdom kan jobbe tettere med familiene enn en gjennomsnittlig sykepleier. Mange sykepleiere arbeider i sykehus og legekontorer. Men helsesøstre ofte arbeider i klinikker som tilbyr helsetjenester klinikker i offsite steder. Noen ganger kan disse sykepleierne selv foreta hjemmebesøk til familier som lever i fattigdom. I løpet av disse hjemmebesøk, er det viktig for helsesøstre å tilby å hjelpe familien på noen måte hun kan. Går inn i hjemmet og tilbyr hjelp kan resultere i bedre levekår for pasientene.
Utdanning

Sykepleiere som jobber i fattige områder må også bidra til å undervise pasientene om deres helse og hva de kan gjøre for å forbedre den. En sykepleier skal lære foreldre om hygiene og viktigheten av å holde hjemmet rent og trygt for barna sine. Han kan opplyse familien om fordelene ved å vaksinere sine barn, og tilby disse vaksinene gratis til familier som trenger dem. Mange mennesker som lever i fattigdom er ikke klar over noen av de måtene som de kan beskytte og forbedre helsen til sine familier.
Prosjekter i lokalsamfunnet

Når folk liker sykepleiere blir involvert i lokale prosjekter i fattige områder, hjelper det å gi håp til innbyggerne. Noen av disse prosjektene kan inkludere å tilby gratis klinikker for de som bor i området eller hjelpe med prosjekter rettet mot å forbedre området, som for eksempel ombygging hjem og rydde opp parker. Mens sykepleiere er opplært til å behandle sykdommer og skader, kan de også gi tilbake til samfunnet ved å delta i slike aktiviteter på en jevnlig basis og dermed bygge opp et sterkt rykte med samfunnet.
< br>

helse

· Hjem Rettsmidler For Migrene Topp Behandlinger 
· Dehydrering Symptomer 
· HEPA luftrenser - Hjelper deg Breath Clean Air 
· Typer Mini Phalaenopsis Orchids
· Vekttap programmer Do S Og Dont S For Fast Fat Loss 
· PMS Herbal Supplements 
· Basalt Stone Massasje 
· Fat Burning Dietter 
· Forstå Angst Disorder Symptomer 
· Anal Bleach Og Vaginal Bleach kremer 5 tips for å søke intimt område Bleking …