Sjokolade ekstrakt Diet

I antikken var sjokolade en medisin, men i dag vet vi det som en godteri eller mat. Ingrediensene i sjokolade har helbredende fordeler, skjønt tilsetning av sukker og andre smakstilsetninger legger ikke helsemessige verdier. Du kan bruke utdrag fra kakaobønnen til mange formål. Sjokolade ekstrakt fungerer som en diett hjelpemiddel, eller du kan legge det til andre matvarer for å hjelpe til med vekttap. Source of Chocolate

Sjokolade kommer fra kakao bønne, som kommer fra kakao treet.
Aktiv ingrediens

Den aktive ingrediensen i cacao bønne er teobromin, eller metabromine. Den metabromine er en appetitt suppressant.
Koffein

Fordi det er også koffein i sjokolade, har sjokolade ekstrakt diett samme effekt som andre metabolske midler. Dette kan bidra til vekttap, på samme måte som andre midler gjør. Sentralstimulerende hjelpemiddel vekttap fordi de fortgang i kroppens stoffskifte, og dermed forårsaker det å brenne mer kalorier hver dag.
Effectiveness av Diet
p Det er ingen bevis for at en sjokolade ekstrakt diett har noen helsemessige fordeler. Imidlertid har sjokolade medisinske egenskaper, og det er ikke kjent giftige nivåer, unntatt i de med en sjokolade allergi. Dietten kan ha resultater basert på en økning i stoffskiftet, og en person kan ha mer energi på grunn av koffein. Sjokolade har vist seg å senke blodtrykket i tillegg, noe som kan være en ekstra fordel av dietten.
Warning

De med en sjokolade allergi bør unngå sjokolade ekstrakt, da den inneholder mer av virkestoffet enn godteri sjokolade gjør.

helse

· Necklift vs Facelift 
· Hvordan fylle ut en helse Historie Form 
· Svart Foot Vorte 
· Naturlig behandling for magesår og fordelaktig rettsmidler 
· Tips om Ikke Stamming foran folkemengder 
· Les vurderingene før utnevne en tannlege for å ta vare på tannhelsepersonell …
· Hvordan sjekke ut en kiropraktor 
· Hvordan Drain Væske fra bak trommehinnen 
· Cellegiftbehandlede Symptomer 
· Fordelene med Devouring Acai Berry Actives