Hvordan bruke linfrøolje å behandle astma

Astma er en kronisk tilstand der bronkial luftveiene blir betente, noe som gjør det vanskelig å puste. Miljøet spiller ofte en rolle, spesielt i barndommen astma. Hvite blodceller produserer fettstoffer forbindelser som kalles leukotriener for å bekjempe stoffer som kroppen ser som allergener. Dette inkluderer støv, luftforurensning og pels og dander fra husdyr. Linfrø olje kan effektivt behandle astma på grunn av det høye nivået av omega-3 den inneholder. Kroppen gjør ikke så mange leukotrienes når store mengder omega-3 er i blodet. Du trenger
Linfrøolje
Juice
Iskrem
sjokolade sirup
Ground linfrø
Vis flere instruksjoner
en

Diskuter riktig dosering av linfrø olje med legen din. En typisk dose brukes til å behandle inflammatoriske sykdommer for en voksen er 1 til 3 ss. per dag. Dosen kan være betydelig mindre for et barn som har astma.
2

Mix linfrø olje i et stort glass juice og drikke det med frokosten. Hvis du ikke er vant til å ta linfrø, kan du oppleve noen mindre magesyke. Tar supplement sammen med mat kan bidra til å avlaste denne bivirkningen.
3

Mask smaken av linfrøolje i en sjokolade shake. Kombiner oljen med iskrem, sjokoladesaus og en liten mengde av melk i en hurtigmikser. Dette godbit kan være en spesielt god måte å få barn til å ta linfrøolje uten klager.
4

Bruk bakken linfrø i hjemmelagde bakevarer å legge fiber og omega-3 til din astmatisk barns kosthold. Igjen, dette er en god måte å snike næringsstoffet i din kresen i matveien mat uten ham merke.
5

Legg linfrø olje til nesten alle tilberedt mat kan du tenke på som salatdressinger, havregryn, yoghurt eller en frukt salat. I tillegg til anti-inflammatoriske egenskaper, er linfrø en utmerket antioksidant som kan rense systemet.
6

Husk å holde linfrøolje i kjøleskapet. Denne type olje vil bli harsk ganske raskt og enkelt. Sjekk det jevne mellomrom for å sikre at det ikke har en sterk lukt, signaliserer det er forbi sin "bruk av" dato.

helse

· Hvordan er Diatomaceous Earth minelagt? 
· Ulike typer edderkopper som lever i Oregon 
· Oppnå fysisk prestasjonsevne Integrering Your Mind, kropp og ånd 
· Genital herpes og erkjenne at den grunnleggende faser 
· Hvordan å miste vekt med fem Day Diet 
· Lemon Grove Vekttap Resource Boot Camp And Beyond 
· Long-Term Bivirkninger av Imitrex 
· Hvordan finne en Vekttap Doctor 
· Løfte Device Safety 
· Frisyrer for rundt ansikt og vakre frisyrer