Herbal Oil Guide

Herbal oljer er essensen av urter overført til olje. Dette kan gjøres gjennom uttrykk, damp destillasjon eller løsemiddel utvinning gjennom en kald trykk prosess. Avhengig av urter som brukes, kan de resulterende urte oljer brukes til aromaterapi, massasje eller medisinske formål - både aktuell og gjennom inntak. Noen av disse urte oljer er også brukt i matlaging for å legge smak til maten. Disse naturlige oljer kan også brukes til å utvikle en stemning eller atmosfære til et rom og forbedre sansene. Bergamott

sitrus duft av urte olje laget av bergamot er avslappende men forfriskende. Lagt til en fordamper, kan det fjerne ubehagelig lukt. Den kan også brukes til å behandle fet hud. Men pass på at du ikke bruke den på huden din før du går ut på en solrik dag som det øker hudens følsomhet for solbrenthet.
Kamille (Roman)

Romersk kamille urte olje har en sterk beroligende effekt på kropp og sinn. Det er også godt fuktende og for beskyttelse av tørr hud. Denne oljen blir også brukt til å behandle betent hud. I tillegg har den mange medisinske bruksområder. Den kan brukes til å behandle hodepine, søvnløshet og menstrual ubehag.
Fennikel

Herbal olje laget av fennikel har en søt lakris-aktig aroma. Det antas å berolige fordøyelses problemer som oppblåsthet når massert over magen. Det er også bra for bryst-oppstrammende massasje og fremme melkeproduksjonen hvis du bruker det med måte. Du bør bruke den etter at du føder og ikke under svangerskapet. Ikke bruk denne oljen på barn som det kan være et irritasjonsmoment for sensitiv hud.
Jasmine

Jasmine olje duft er beroligende og oppløftende. Det er en god duft å lukte for å lindre stress eller angst. Plus, er dens duft også angivelig et afrodisiakum. Du kan også bruke den til å behandle varm, tørr hud. Vær oppmerksom på at denne oljen er svært dyrt som en enorm mengde blomster som bare kan plukkes om natten er nødvendig å gjøre bare noen få dråper olje.
Lavendel

Lavendel olje er en av de mest allsidige av urte oljer. Det kan legges til en fordamper og sprayet på puter for å hjelpe deg å slappe av og sove. Lagt til et bad, kan det trøste og roe ned kroppen. Det er utmerket lindring til trøtte muskler. Videre kan den brukes til behandling av brannsår og redusere arrdannelse. Det blander lett med andre oljer, også.
Andre Herbal Oljer
p Det er en rekke andre oljer enn de som er nevnt ovenfor. Se "Beskrivelse av Herbal Oljer og deres bruksområder" under Referanser for en mer omfattende liste over urte oljer og deres bruksområder.

helse

· Forebygging av arvelige sykdommer 
· Hvordan hjelpe Jern Burns 
· Om Umbilical Cord Blood Storage 
· Slik unngår Menneskelig Lice
· Medisin for Tannverk 
· Den Acai Berry Promise 
· Regjeringen Hjelp med autisme 
· Farene ved søvnapné: En Rundown 
· Tegn på Broken Sjokk på en Truck
· Neuroblastom Symptomer