Fordeler og ulemper med aromaterapi

Aromaterapi er en form for alternativ medisin der duftende oljer brukes til terapeutiske formål å bidra til å lindre stress og spenning. Mange sverger ved den helbredende fordelene med aromaterapi, men det er ikke mye kliniske bevis som beviser sin effektivitet. Være klar over de potensielle fordelene og ulemper med aromaterapi før du prøver det. Enkel bruk

Begynnelsen aromaterapi kan være svært enkel og ganske billig. En metode for aromaterapi er rett og slett å bruke stearinlys eller ventiler for å slippe beroligende dufter i luften. Lite eller ingen utstyr er nødvendig med denne formen. Om det eneste utstyret du trenger - og det er ikke et krav - er en diffuser. Disse kan være elektrisk, varme eller leire potter og krever lite eller ingen erfaring å bruke.
Emosjonelle og fysiske fordeler

Aromaterapi har vært brukt til å behandle en rekke forhold , inkludert depresjon, angst, hodepine, tretthet, allergier og leddgikt. Selv om mye av troen på aromaterapi fortrinn er basert på anekdotiske bevis, er aromaterapi tiltrekke mer interesse fra det medisinske miljøet som en effektiv, trygg behandling alternativ. The Mayo Clinic anbefaler bruk av enkelte typer aromaterapi for pasienter som går gjennom kreft behandlinger for å håndtere kvalme, smerter og stress.
Noen kan være giftig

Mens det er noen ulemper til aromaterapi, er det noen som kan være svært farlig. I noen tilfeller parfyme, er oljer som brukes og gnis på huden. Disse oljene har kjemiske egenskaper som kan komme inn i blodbanen, og for noen pasienter kan de være svært farlig når det brukes med visse kreft behandlinger som kjemoterapi eller stråling. Også personer med høyt blodtrykk eller diabetes eller som er gravide bør unngå visse oljer. Du bør rådføre deg med legen din dersom du har noen alvorlige medisinske tilstander før du starter noen form for aromaterapi.
Sensitiviteter

Noen mennesker kan være allergisk, eller har følelser, for å visse lukter eller oljer brukes i aromaterapi. Hvis du har noen bekymringer som du kan være allergisk eller sensitiv, vil du ønsker å starte veldig sakte og for korte perioder av gangen. Hvis du ikke har noen negative reaksjoner, kan du deretter øke terapi intensitet.

helse

· Spesifikasjoner for Hospital Vaktmestertjenester Supplies 
· Om de viktigste årsakene til stress 
· Musikkens virkning på sikkerhet på arbeidsplassen 
· Hvordan Påfyll Oksygen Tanks 
· Hvordan fange en kald sår 
· Feng Shui tips for Loving Your Job 
· Eteriske oljer for å lage parfyme 
· Sopp og kreft 
· Eksem Pain Relief 
· Hvordan behandle Frostbite Naturligvis