Syfilis infeksjon behandling

Syfilis er en sykdom forårsaket av bakterien Treponema pallidum . Det er nesten alltid overføres seksuelt , selv om det kan også overføres til et foster under graviditet. Syfilis er vanligvis behandles med penicillin . Penicillin

Penicillin G gjenstår behandling av valget for de fleste tilfeller av syfilis . En enkelt dose er vanligvis tilstrekkelig når den er gitt tidlig nok .
Graviditet

Gravide pasienter med syfilis er vanligvis behandles med penicillin G injiseres under huden . Oppfølgende undersøkelser og blodprøver bør utføres innen to uker etter behandlingen og deretter hver tredje måned for neste år .

Allergiske reaksjoner

Personer som er ikke gravid og er alvorlig allergisk mot penicillin kan behandles med oral doxycycline eller tetracyclin . Imidlertid er data om effektiviteten av denne behandlingen begrenset.
Ceftriaxone

Ceftriaxone kan brukes hos pasienter som er allergiske mot penicillin . Imidlertid er den optimale dosen for behandling av syfilis ikke godt definert.
Azithromycin

Den primære ulempen med å bruke azitromycin som et alternativ behandling for syfilis er at azitromycin -resistente stammer av Treponema pallidum blir vanlig .

helse

· Hva å gjøre for en dårlig Insect Bite? 
· Nøytrofil pannikulitt 
· Hvordan avskrekke Rattlesnakes fra eiendommen 
· Hvordan bruke Suksess Secrets & vaner av vellykkede mennesker 
· Øre og nese Hair Trimmer for å forbedre personlig utseende og hygiene 
· PMDD Årsaker 
· Medikamentell behandling for angst Disoder 
· Grunnleggende om medisinsk fakturering og koding 
· Symptomer på Female overgangsalder 
· Hvordan Combat Irritasjon Med Aquaphor Healing Salve