Standard holderne Vs. Invisible Ones

Å ha stopperne holder folks tenner i kø etter en spenne behandling. Et år er den anbefalte tiden for stopperne, men siden tennene kan fortsatt gjennomgå endringer, noen dental eksperter anbefaler å bruke dem for en lengre periode. Kortholdere kan være standard eller usynlig, med begge alternativene som har spesifikke funksjoner og fordeler. Sammensetning

En usynlig holderen er laget av Essix og A-plus - en ufarlig, klar, myk plast - med en tykkelse på mindre enn én millimeter. Det bør rengjøres med kaldt vann eller kommersielle kjeveortopedisk rengjøringsmidler. På den annen side, er standard holdere fremstilt av akryl-og ortodontiske klasse rustfritt stål. Det kan rengjøres med kaldt vann og eddik løsning eller kommersielle kjeveortopedisk rengjøringsmidler.
Tenner Posisjonering

Invisible stopperne lage komplette dental posisjonering, mens vanlige holderne korrigere mindre tenner forskyvninger . Standard stopperne krever minst et år med kontinuerlig bruk for tennene å bo rett. På den annen side kan usynlige stopperne bli fjernet for noen tid, og de kan fortsatt korrigere mindre forskyvninger når slitt på nytt senere.

Kontraindikasjoner

Pasienter som behandles med Rapid Palatal Expanders, eller de som ønsker for riktig justering av bakre tennene, er ikke anbefalt å bruke usynlige stopperne. Standard stopperne er ikke anbefalt for pasienter med dårlig munnhygiene, karies, periodontale problemer, okklusjon og ufullstendig tannbehandling. Siden usynlige stopperne er klare, miste dem blir ganske vanlig, mens brukerne av vanlige holderne vanligvis ikke møter disse problemene.
Bruk

En usynlig holderen er ofte brukt som en overgangsordning apparatet. For eksempel kan det monteres midlertidig mens en funksjonell apparat for behandling av fortann inntrenging og fremspringet er opprettet. Mens de usynlige stopperne er på plass som en overgangsordning enhet, bør ingen tenner tilbakestille forsøkes da dette kan gi opphav til problemer når den funksjonelle utstyret monteres. En standard retainer holder tennene på plass igjen etter brakett behandlinger og ikke som en overgangsordning apparatet.

helse

· Typer Unormale celleprøver 
· Alternative Cancer Cures 
· Homeopatisk behandling for influensa for Children 
· Ti beste måtene å miste My Voice 
· Hvordan Frys Body After Death 
· Hvordan beregne Lean Mass Index 
· Den beste behandling for kreft 
· Xenical Alt du trenger å vite 
· Hvordan kommunisere Pain med legen din 
· Kan X-Rays drepe en person?