Lover og regler for et helse sparekonto

Helse sparekontoer tillate deg, om du er kvalifisert, til å bidra resultat før skatt mot betaling av deg og din families nåværende og fremtidige medisinske utgifter. Tilbaketrekking av penger til å betale disse utgiftene må oppfylle visse kriterier, og utgiftene blir rapportert på selvangivelsen. En ekstra betingelse for bruk av HSAs er at du og din familie være dekket av en helseforsikring plan som er en høy egenandel helseplan, eller HDHP. Valgbarhet

kvalifikasjon for en HSA er begrenset til enkeltpersoner, selv om en HSA kan dekke familiens medisinske utgifter. Ektefeller, for å være kvalifisert for en HSA, må oppfylle kriteriene selv. Folk som barn, som blir hevdet som forsørges på selvangivelser er ikke kvalifisert til å etablere hsas.

I tillegg til å være dekket av en kvalifiserende høy egenandel helseforsikring plan, krever ikke kvalifisering for å ha dekning fra et ikke -kvalifiseringen plan, slik som Medicare eller helse refusjon eller fleksible utgifter ordninger. Men det er noen tillatte kombinasjoner av HSAs med andre ordninger. Dette er situasjoner der den tillatte bruken av ordningene er begrenset eller refusjoner er gjort etter HDHP egenandelen er oppfylt eller når dekningen er blitt suspendert. Minste egenandel i 2010 for en kvalifiserende HDHP er $ 1200 for en individuell og $ 2400 for en familie.
Kontoer

Når du setter opp en HSA konto du er eier av kontoen. Dette betyr at du kan bestemme hva du skal bidra med, hva medisinske utgifter skal betales, hvilket firma som er tillitsmann, og hvordan det er investert for deg. Bobestyreren kan sette en minimum størrelse for dine distribusjoner og begrense hyppigheten av distribusjoner. Bobestyreren kan kreve gebyrer som betales av deg direkte eller tatt ut av kontoen din. Saldoen på kontoen din er fullt opptjent slik at du aldri mister det du ikke bruker.

Bidrag

berettigelse til å gi et bidrag til en HSA er ikke begrenset av hvor mye av inntekten din, eller ved manglende arbeidsinntekt. Du eller din arbeidsgiver kan gjøre bidrag. Bidrag fra arbeidsgiver er ikke inkludert i skattepliktig inntekt. Dine bidrag er direkte egenandel fra skattbar inntekt. I 2010 er det maksimale bidraget som kan gjøres på kontoen din $ 3050 for en individuell og $ 6150 for en familie. Hvis du er 55 år eller eldre, kan du lage en ekstra bidrag på $ 1000 per år frem til du er kvalifisert for Medicare.
Utdeling

Når HSA er etablert, fordelingene for kvalifisert medisinsk utgifter som du eller din familie pådra etter denne datoen, inkludert de for over-the-counter narkotika, kan finne sted. Distribusjoner kan brukes til tidligere års utgifter når HSA er etablert. Hvis du bruker fordelingen for medisinske utgifter som ikke dekkes av HSA regler og forskrifter, skal du skattlegges for beløpet pluss 10 prosent mer, med mindre du er død, funksjonshemmede eller 65 år gammel. Underkjent distribusjoner inkluderer de for ikke-kvalifiserende helseforsikring, men det finnes unntak fra denne regelen for COBRA videreføring av forsikring og for andre forhold
Rapportering

. trenger for å holde kvitteringer for alle kvalifiserte medisinske utgifter. Du må være i stand til å bevise til skattemyndighetene at det du hevder på selvangivelsen er legitime medisinske utgifter, og at du ikke får noen annen refusjon for dem eller kreve dem som en spesifisert fradrag. Du kan også trenge kvitteringer for å vise forsikringsselskapet alle dine utgifter som gjelder for møte egenandelen. Det maksimale du kan kreve for out-of-pocket utgifter i 2010 er $ 5950 for en individuell og $ 11 900 for en familie. Du mottar en rapport om alle årlige utdelinger fra bobestyrer skal bruke når du filen selvangivelsen.

helse

· Hvordan finne gratis spørre en lege Online Websites 
· Utvinning tid etter en hysterektomi 
· Farene ved brystimplantater i kvinner 40 år og eldre 
· Faren for Lupine 
· Hva er Promaxyl Stretch Marks Cream? 
· Sammenligne Individuelle Health Care Plans 
· Bolton Hypnotherapy - Hvordan Hypnotherapy Bolton Clinic kan hjelpe 
· Påvirker Koffein blodtrykk? 
· Botemidler for Human Brain Parasitter 
· Hvordan behandle kolesterol med naturmedisin