Hvordan redusere sjansen for fødselsskader

Hvert år om lag en tredel av alle spedbarn her i landet er født med en slags fødsel defekt, noe som fører til fysisk og /eller psykisk funksjonshemming. Av dem er anslagsvis 150 000 barn født med alvorlige misdannelser. Siden mange fødselsskader synes å være forårsaket av en kombinasjon av både genetiske og miljømessige faktorer, bevissthet om årsaker og forebygging antas å bidra til å redusere risikoen. Selv om det er visse fødselsskader, som ikke kan forebygges, er det sunn fornuft forholdsregler du bør ta før og under svangerskapet. Instruksjoner
en

Sørg for at vaksiner er oppdatert før du blir gravid. Snakk med legen din om vaksine mot røde hunder eller en kombinasjon vaksine - MMR -. Meslinger, kusma og røde
2

konsultere en genetisk veileder før du blir gravid, særlig hvis du tidligere har hatt et barn født med en fødsel defekt eller hvis det er en historie med fødselsskader i din familie eller som av ektefelle. Genetisk testing og genterapi blir en stadig viktigere del av svangerskapet planlegging for å bidra til å identifisere risikofaktorer eller arvet genetiske sykdommer.
3

Inkluder den daglige anbefalte dosen med folsyre i kosten . Om nødvendig, kan det i form av et supplement som en multi-vitamin som inneholder 400 mikrogram folsyre. Spiser nok folsyre begynner minst en måned før du gravid vil redusere risikoen for spontanabort og babyens risiko for misdannelser som ryggmargsbrokk, eller hjerte og lem defekter.
4

føre en sunn livsstil. Ikke drikk eller røyk. Også unngå passiv røyking når det er mulig. Får regelmessig mosjon og nok hvile. Spis godt balanserte måltider, og ikke spise for mye fisk eller annen sjømat under svangerskapet på grunn av den potensielt høye kvikksølvinnholdet. Begrense eller helt eliminere mat og drikke fra kostholdet ditt, som inneholder koffein.
5

Hold deg unna skjønnhetsprodukter, som bruker syntetiske dufter, samt neglelakk som inneholder ftalater. Det samme gjelder for badekar hvor sjøtemperaturen er høyere enn kroppstemperatur. Høy vanntemperatur kan føre til overoppheting som kan påvirke utviklingen av din baby.
6

Schedule tidlig og regelmessig svangerskapskontroll besøk. Fødselsskader er en ledende dødsårsaken i det første året av et barns liv, og derfor må du sørge for svangerskapskontroll en prioritet. Kvinner som får rutinemessig svangerskapskontroll ha sunnere babyer og er mindre sannsynlig å levere tidlig.

helse

· Hvordan Minimer Scars 
· Forskjellige typer plastisk kirurgi 
· Typer grønnsaker tillatt på Karbohydrat Addict Diet 
· Hoodia And The Apple Patch Diet 
· Aniety & Panic Disorders Udekket 
· Naturlig gikt behandling 
· Hvor lenge har du å vente med å ha en Mageplastikk etter graviditet? 
· Hvordan behandle nevropatisk smerte hos sigdcelleanemi 
· 5 advarsel tegn på Stroke 
· En Opiate Addict : Når får de Uttak Start