Hva er i Placebo Prevensjon piller

P-piller er laget av to typer piller:? Actives, som inneholder graviditet-forebygge hormoner, og inaktive, eller placebo, som inneholder inerte ingredienser. Begge typer piller se like ut, men de aktive piller inneholder noe veldig viktig: de aktive ingrediensene. Hva er Prevensjon Placebo piller?

Placebo p-piller, eller den siste uken av piller i en typisk oral contraceptive diett, ser nesten akkurat ut som de aktive p-piller, selv om de varierer i farge. Placebo piller er ment å bli tatt den uken du har mensen. Disse pillene inneholder inerte ingredienser som ikke påvirker kroppen og er ment bare for å bli tatt som påminnelser slik at du ikke glemmer å starte en ny pakke med piller påfølgende uke.
Fyllstoff

fyllstoff er produkter som er ment å legge til volum, eller bulk opp, p-piller. Fordi den aktive bestanddel i de fleste piller er ekstremt liten, blir fyllstoff tilsettes for å gi den pille tilstrekkelig størrelse slik at den kan bli tatt av personen det er blitt foreskrevet. Vanlige fyllstoff, inkludert de i placebo-piller, er cellulose, sukker, laktose, myse, maisstivelse og gjær.

Binders

Binders er ingredienser som bidrar til å holde pillen fra å falle fra hverandre. De binder bestanddeler av pillen sammen på samme måte som et egg binder ingredienser av en kake sammen under stekeprosessen. Vanlige bindemidler inkluderer xantangummi og naturlig harpiks.
Pulveriseringsmiddel

pulveriseringsmiddel hjelpe piller, inkludert prevensjon placebo, for å løse opp i magen. Vanlige pulveriseringsmiddel inkluderer crospovidon og gellangummi. Blir
Coatings

Coatings som skjellakk brukes til å holde pille fra oppløsning i munnen eller spiserøret og for å hindre pasienter fra smaking eller lukte ingrediensene i pillen. De fleste piller, inkludert de fleste placebo p-piller, er belagt med skjellakk.

helse

· The Facts of Breast Cancer 
· Fruktbarhet piller til Start Eggløsning 
· Bivirkninger av Nicoderm CQ 
· Methyphenidate bivirkninger 
· Intelligens og ADHD 
· Indiana Medicaid inntekt retningslinjer 
· Hvordan behandle perifer nevropati 
· Hva er Gestastional diabetes? 
· Øvelser for å forebygge osteoporose 
· Nyrestein rettsmidler