Tidlige Helvetesild Symptomer

Herpes zoster, kjent som helvetesild, er en hud tilstand som oppstår når barndommen vannkopper virus reoccurs hos voksne. Helvetesild er røde blemmer som klør og forårsake smerte. Det berørte området av helvetesild er ganske liten i forhold til vannkopper, som vises over hele kroppen. Helvetesild vanligvis kjører langs en nerve på bare den ene side av kroppen. Prodromal Stage

prodromal fasen er den første og mest vanlige stadium av helvetesild. I denne fasen, kan du oppleve svie eller nummenhet i huden og ubehag i ryggen og brystet. Influensalignende symptomer kan også vises, inkludert urolig mage, svetting, diaré og feber. I denne fasen, mange berørte mennesker forveksler helvetesild med noen annen sykdom.
Aktiv Stage
p Det er i denne fasen at et utslett begynner å vises. Blemmer utvikle langs stien av nerve, men bare på venstre eller høyre side. Det vil være flytende inni blemmer som vil gå fra klar til uklar. Den blemmer kan etter hvert åpne og sive væske. Den blemmer bør leges over i løpet av en uke. Utslettet bør gå bort og leges i løpet av to til fire uker.
Postherpetic Neuralgia

Postherpetic nervesmerter varer alt fra 30 dager til et år. Symptomene på dette stadiet er smerter, rødhet, kløe og sensitiv hud. Dette stadiet er ofte det mest smertefulle for mennesker.
Helvetesild Symptomer

De vanligste flere symptomer på helvetesild inkluderer feber, hodepine, frysninger, hovne lymfeknuter, sensitive hud og urolig mage. Disse symptomene er svært vanlig med andre sykdommer, som er grunnen helvetesild er lett forveksles med noe annet.
Behandling og forebygging
p Det er ingen absolutt kur for helvetesild , men det finnes måter å redusere smerte og varighet av et utbrudd. Disse inkluderer antivirale medisiner som acyclovir eller valacyclovir, over-the-counter smertestillende midler som aspirin eller ibuprofen,. Og anti-klø kremer og Zostrix krem ​​

helse

· Naturlig måte å fjerne vorter på Leg 
· Sugar-Free Desserter for diabetikere 
· Årsaker til Thyroid Problemer 
· Kjeveortopedisk prosedyrer 
· Nøyaktig Hvordan Online Pharmacy Anmeldelser kan bistå funksjonshemmede 
· Lettelse for nyrestein Pain 
· Hvordan få Nedre Face ser bredere Med proteser 
· Hvordan å holde huden ser vakker 
· Hvordan identifisere brukne ribben 
· Blærekreft Back Pain