Kan Husholdningenes oppvaskmaskiner Sanitize Retter?

Mikroorganismer som bakterier, virus og sopp truer din helse og velvære på en daglig basis. En oppvaskmaskin er ment for å holde deg trygg, men det er noen faktorer som vanntemperatur, som du må vurdere når det kommer til desinfiserende oppvasken. Temperatur
En kvalitet termometer kan brukes til å kontrollere temperaturen på vannet i springen.

Ifølge Arizona Department of Health Services, varmt vann for sanitization vil kreve ulike mengder tid ved forskjellige temperaturer. På et minimum temperatur på 170 grader Fahrenheit, ville du må fordype retter i 30 sekunder for å rense dem. De ADHS sier at for kommersielle formål, må overflaten av varer nå 160 grader.
Oppvaskmaskiner

SearchWarp.com sier at for å rense retter i en oppvaskmaskin må vannet fra varmtvannsberederen nå 155 grader. På en restaurant, må vanntemperaturen nå 180 grader for å møte helse-standarder. Ifølge SearchWarp.com, er temperaturen i oppvaskmaskinen avgjørende for sikkerheten, men har mange typiske hus 'vann en temperatur på 100 grader eller mindre for å spare energikostnader. Oppvaskmaskiner kan kjøpes med en hjelpemotor eller forsterker for å øke vanntemperaturen med så mye som 30 til 40 grader.
Vaskemiddel
oppvaskmiddel og varmt vann vil drepe de fleste skadelige bakterier.

The Journal of Extension forklarer at såpe eller oppvaskmiddel fungerer som en katalysator for å øke sanitization. Mange moderne vaskemidler, når det brukes med vann ved en minimumstemperatur på 130 grader, vil drepe de skadelige bakterier og virus. Det er viktig å lese instruksjonene til både oppvaskmaskin manualen og boksen av vaskemiddel for å avgjøre nominelle temperatur innstillinger.

helse

· Virkninger av Scorpion Venom
· Så, gå på tredemølle har de samme fordelene som å gå utenfor? 
· Irritabel tarm syndrom Diagnose 
· Hvordan behandle Grass brannsår Marks 
· Get Ripped Rask Building Muscle Mass raskt 
· Hyperglykemi Symptomer hos barn 
· Dont Let migreneanfall Take You Down 
· Hva er årsakene til forstørret Elever i en hund? 
· Auriculotherapy History 
· Symptomer på Isjias Nerve Pain