Effekten av tyfoidfeber på en Toddler

Tyfoidfeber er en alvorlig tilstand forårsaket av salmonella bakterier. Mesteparten av tiden, er tyfoidfeber behandlet med antibiotika og pasienter gjenopprette, men tilstanden kan være farlig for barn, særlig småbarn. Forebygging

å hindre tyfus hos barn, er en vaksine tilgjengelig for dem i svært ung alder. Følgelig er det lurt å ha barnet ditt vaksineres for å unngå dette alvorlig sykdom.
Symptomer

Symptomer på tyfoidfeber hos barn inkluderer høy feber (103-104 grader) , rennende eller tørr øyne, dårlig appetitt, hodepine, generelle smerter i kroppen, rosa flekker på magen, svakhet, tretthet, diaré og oppkast.

Andre symptomer
< p> Symptomer funnet hos voksne --- og noen ganger hos barn --- omfatter sår hals, magesmerter, forstoppelse, vekttap og delirium.
Tester

Testing for tyfus hos barn er det samme prosedyre som med voksne, og inkluderer en medisinsk og reise historie, blod og vev kulturer, og testing for antistoffer og antigener i blodet.
Behandling
< p> For barn i og rundt pjokk alder, er høye doser av antibiotika gitt for å behandle tyfoidfeber. Antipyretics er gitt for å bekjempe feber, og en bestemt diett diett er anbefalt å gi tid til restitusjon.

helse

· Torn Rotator Cuff Symptomer 
· Herbal Cures for Insomnia 
· Typer bariatric kirurgi 
· Hvordan Først Unn et abdominalt aneurisme 
· Hvordan bli kvitt fedme og holde din helse? 
· Hvordan leve med Charcot Foot 
· Breast Cancer Bone Metastase Behandling 
· Cold Laser Beam Technology: Hvordan en Low Level Laser Fremmer RecoveryCold Lase…
· Oral Cancer årsaker, symptomer og behandlinger 
· Hva er Aseptisk osteonekrose?