Klaron Side Effects

Klaron, generelt kjent som sulfacetamide natrium aktuell, er et stoff som brukes til å behandle acne vulgaris. Det er en klar, kosmetisk lotion som er vannbasert og alkohol gratis. Det er en lav forekomst av bivirkninger ved bruk av dette produktet. Hva er Klaron?

Klaron brukes ofte som en behandling for vanlig hudlidelse akne. Som et natrium sulfacetamide, er Klaron en aktuell antibakterielt middel som hemmer produksjonen av bakterier på huden. Den behandler ikke bare akne, men også flass og seboreisk eksem (hudutslett). Klaron er et reseptbelagt legemiddel.
Bivirkninger

Bivirkninger er relativt sjeldne, men de mer vanlige bivirkninger av Klaron innbefatte rødhet, varme, hevelse, svie, brenning eller generell irritasjon av det behandlede området. Alvorlige bivirkninger er allergiske reaksjoner (utslett, elveblest, kløe, pustevansker, tetthet i brystet, hevelse i munn, ansikt, lepper eller tunge), feber, frysninger, eller vedvarende sår hals, alvorlig eller vedvarende irritasjon, hovne, blemmer eller peeling huden, unormal tretthet eller svakhet, gulfarging av hud eller øyne. I kliniske studier alvorlige bivirkninger av Klaron skjedde på mindre enn to prosent av deltakerne, ifølge drugs.com.
Hjelp Klaron

Klaron bør brukes i samsvar med en medisinsk faglige retningslinjer. Vask hendene før du bruker fuktighetskrem og riste flasken godt. Rengjør og tørk det berørte området, og gjelder kun et tynt lag med Klaron. I tilfellet med behandling av hodebunnen, vaske håret før bruk, og anvende en liten mengde av det angjeldende lotion. Søker før du sover om natten er anbefalt for de beste resultatene. Bruker produktet regelmessig og uten å dekke det berørte området er gunstig.
Dødsulykke Advarsel

Selv om sjeldne, har det vært rapportert dødsfall på grunn av sulfonamider stede i Klaron og andre lignende produkter. Alvorlige reaksjoner på produktet inkluderer Stevens-Johnson syndrom, en sjelden, alvorlig hudsykdom. Enhver overfølsomhet mot medisiner, inkludert utslett, er et tegn på en potensiell allergisk reaksjon, og bør behandles seriøst. Produktet bør seponeres og den enkelte bør oppsøke lege umiddelbart.
Generell advarsel

dekker det berørte området etter Klaron har blitt brukt kan føre til for mye av medisinen å bli absorbert av huden og kan være skadelig. Det er viktig å lagre Klaron unna varme og fuktighet for å sikre trygge resultater. Klaron er utelukkende beregnet for utvortes bruk, holde seg unna øynene, og ikke svelges

.

helse

· Øreverk Relief 
· Hvordan å finne de laveste Eye eksamen Cost Options 
· Bruksområder for flytende Elektroforese 
· Meditasjonsteknikker for nybegynnere 
· Enkle tips for behandling av acne 
· Definisjon av akupressur 
· Autisme tegn hos voksne 
· Hva er effektiv kommunikasjon i sykepleie? 
· Om Toe Nail sopp 
· Hvor lenge etter eksponering for Rabies Må mennesker vaksineres?