Om WebMD

WebMD er et nettsted som gir pasientene et bredt spekter av medisinsk informasjon for å bistå med helsevesenet sitt. På grunn av sitt brede spekter av informasjon og råd, er WebMD mange pasienter 'første linjen i forsvaret når de er syke eller skadde eller trenger helse råd. Historie

I 1995 James H. Clark grunnlagt Healtheon Corporation. Selskapets opprinnelige mål var å effektivisere pasient fakturering og medisinsk informasjon for å bedre helsesektoren. I 1999 gikk selskapet publikum og fusjonert med WebMD. Selskapets mål endret retning, med fokus på å gi pasienter med omfattende medisinsk informasjon over Internett. Selv om WebMD ikke legge fortjeneste frem til 2003, har det blitt et vellykket og lønnsomt selskap siden da.
Fordeler

WebMD tillater pasienter å ta delvis kontroll over sine helsevesenet. Det gir dem ved å gi relevant informasjon om pasientens problemer, for eksempel medisiner, sykdommer, tester og forskning. Ved å bruke WebMD, pasientene er bedre i stand til å bistå sine leger med diagnostisering og behandling av sykdom. WebMD informasjonen hindrer også unødvendige legebesøk ved å gi råd pasienter på alvorlighetsgraden av noen medisinske problemer.
Egenskaper

WebMD funksjoner inkluderer detaljert informasjon om sykdommer, symptomer look -up, pasientens vurderinger av medisiner og pille identifikator informasjon. Det er fora hvor pasientene diskutere symptomer og personlige historier. WebMD tilbyr også lege oppslag og sykehus locator tjenester. Nyhetssaker knyttet til helse er tilgjengelige på WebMD, og ​​de som er relevante til pasientforhold har linker på de spesifikke tilstand sider. Det er leve sunt tips, mat og spising råd, og foreldre veiledning. WebMD har lenker til sider som tilbyr helsetjenester produkter og tjenester.
Misforståelser

WebMD er mer enn bare en katalog av symptomer og sykdommer. Det tilbyr et bredt spekter av tjenester for å dekke forebyggende helse, samt diagnostisering og behandling assistanse. WebMD streber etter å være en pasients one-stop helseinformasjon nettstedet. Det er ingen måte WebMD kan diagnostisere eller utelukke en tilstand, det kan bare gi informasjon om sykdommer og anbefalinger basert på symptomer.
Warning

WebMD er ikke en erstatning for en lege. Det er en tjeneste som fungerer i kombinasjon med et samarbeid med en lege for å hjelpe pasienter i å få den beste medisinske behandling mulig. Ikke nøl med å ringe en lege, selv om WebMD informasjonen antyder er det ikke nødvendig. En egenvurdering ved hjelp av elektroniske verktøy er ikke perfekt, og en full undersøkelse av en medisinsk faglig er den eneste måten å definitivt bekrefte eller utelukke medisinske problemer.

helse

· Hvordan behandle nonallergic rhinitt 
· Urter for et hormon ubalanse hos menn 
· Klorokin Behandling 
· Forme din buk med Mageplastikk Og Lipoescultura 
· Triks for å holde myggen på Bay 
· Lose Fat i 11 dager Bruk A No Carb Diet 
· Diabetiker Meal Meny For Kids 
· Om tette ører 
· Flytende Proteindietter 
· Om Unormale celleprøver