Definisjon av Health Education

Helse utdanning er prosessen der folk lærer om deres helse og mer spesifikt, hvordan du kan forbedre sin helse. Mange forskjellige typer mennesker gi helseopplysning og det er mange forskjellige måter helseopplysning er levert, basert på ulike atferdsendring modeller. Helseopplysning er kritisk viktig i å forbedre helsen til lokalsamfunn og enkeltpersoner. Resultater

Helseopplysning forsøker å øke kunnskapen om emnet. En økning i kunnskap om emnet fører til en endring i holdninger om sunn og usunn atferd. Denne endringen i holdning fører ideell til en endring i atferd fra usunn til sunn, fører til en forbedring av helse, som er det endelige målet for helseopplysning.
Health Care Providers

Leger, sykepleiere, lege assistenter og sykepleier utøvere gir ofte en på en helseopplysning til pasienter på atferd som bedrer deres helse.
Helse Lærere

Helse utdanning er ofte gitt til ungdom i skolene i form av en fast ukentlig klasse.
Helse Lærere

En annen gruppe som gir helseopplysning er helse lærere. Disse fagpersonene avvike fra helse lærere ved at de fokuserer på atferdsendring og ikke fungerer i en skoleklasse format. Helse lærere kan arbeide med enkeltpersoner eller grupper.
Scope

Helse utdanning omfatter ikke bare informasjon om hva atferd er sunt, men også hvordan man skal oppnå de atferd med ferdigheter utvikling og kan noen ganger omfatte motivasjon til å forandre seg. For eksempel, i tillegg til å vite hva slags mat er sunt, vet hvordan å forberede dem mat, og enkle måter å innlemme dem i kostholdet ditt. Alle disse aspektene sammen er mer sannsynlig å resultere i atferd endringer som fører til bedre helse.

helse

· Teeth Whitening hjemme! The Best Tannbleking prosedyrer for hjemme Teeth Whiteni…
· Hvordan sjekke en Doctor for malpractice 
· La Dental Implant 
· Hvordan behandle kreft i eggstokkene 
· Naturlig og effektiv løsninger for behandling av bronkitt Hoste 
· Hva er årsakene for lymfeknute kreft? 
· Forskjellen mellom første og tredje grads forbrenning 
· Den beste måten å rense en tannbørste 
· Slik sender du inn en medisinsk forsikringskrav 
· Fordelene med Mentor Coloplast Self-Cath For inkontinenspleie