Hva er fordelene med røykesluttprogrammer?

Røykeslutt programmer er laget for å hjelpe røykere planlegge hvordan å slutte å røyke og takle problemer som oppstår i deres kamp for å slutte. Ved hjelp av et røykeslutt program kan øke sjansene for vellykket røykeslutt fordi det gir mange fordeler som du ikke ville ha når du prøver å slutte alene. Veiledning

Veiledning er en av de viktigste fordelene ved å bruke et røykeslutt program. Den gjennomsnittlige person kan ikke være klar over alle de metoder og ressurser tilgjengelige for dem til ham med sin kamp for å slutte. En avslutt-smoking programmet vil sette deg i kontakt med personer som er kunnskapsrik om å slutte, og kan hjelpe deg med å utforme en plan for å slutte som vil fungere for deg.
Support
< p> En tobakksforebyggende program gir en støtte struktur for å hjelpe deg når du er i nød. Hvis du har problemer med tilbaketrekning og er fristet til å begynne å røyke igjen, er det viktig å ha andre mennesker rundt som går gjennom eller har gått gjennom lignende problemer å gi moralsk støtte. Får støtte fra sine kjære kan være nyttig, men ofte familiemedlemmer og venner ikke fullt ut forstår vanskelighetene med å slutte.
Accountability

For mange mennesker, være ansvarlig for å stikke ut et løfte eller jobber mot et uttalt mål kan være veldig motiverende. Hvis du bestemmer deg for å slutte å røyke, men ikke fortelle noen om målet ditt, er du ansvarlig bare for deg selv hvis du mislykkes. Ved å bli et røykeslutt program, bekrefter du målet ditt å slutte og gjøre det kjent for lederne og andre medlemmer av programmet. Et team atmosfære i en smoking program kan hjelpe deg å øke din vilje til å slutte, fordi du ikke ønsker å skuffe din leder eller andre medlemmer.
Accessibility

En av nøklene til en god røykeslutt program er tilgjengeligheten til hjelp når du trenger det. Mange programmer vil koble deg opp med en sponsor eller har en hjelpelinje som du kan ringe når som helst for å få støtte og råd. Du vil sannsynligvis føle optimistisk om å slutte når du er på et program møtet, men det er mye vanskeligere når du er alene hjemme, i løpet av den tiden du normalt ville røyker.
Effectiveness

Den kombinerte effekten av alle fordelene med røykesluttprogrammer gjør dem svært effektiv på å hjelpe røykere å slutte. Ifølge American Heart Association, røykesluttprogrammer tilby det beste håpet for å hjelpe folk med en avhengighet av tobakk som er i faresonen for å dø tidlig på grunn av sin avhengighet. AHA sier også at mellom 20 og 40 prosent av røykerne som bruker en god avslutning program er i stand til å bo røykfri i minst et år.

helse

· Hvordan diagnostisere Bloodclots 
· Puter å hindre Flathodet 
· Sunn valg for Vending Machines
· Tegn og symptomer på Bile Duct Cancer 
· Hva er Akutt Bronkospasme? 
· Hva gjør en Normal endometriebiopsi Mean? 
· Hvordan søke om funksjonshemming i Florida 
· Hvordan bruke Physical Therapy å rehabilitere et slag offer 
· Medvirkende faktorer som forårsaker søvnproblemer 
· Hvordan bruke Skallfasetter å lukke en diastema