Om Microdermabrasion Side Effects

Microdermabrasion er en hud prosedyre som arbeider for å eliminere og redusere synligheten av fine linjer, rynker, "kråketær", mørke pigmentflekker, hud misfarging og akne arr på huden. Det fremmer og stimulerer produksjonen av kollagen. Det er en svært vanlig og populær nonsurgical behandling. Som med alle kosmetiske behandlinger, men det er alltid noen form for risiko for å oppleve bivirkninger, og microdermabrasion er intet unntak fra regelen. Mest brukte Risk

Den vanligste risiko som er forbundet med microdermabrasion prosedyren er en ganske liten en. Det er å forandre fargebalansen i huden. Folk som får denne prosedyren kan oppleve noen mørke eller lyse flekker på huden, og noen ujevnheter i huden tone. Pigmentering og arr er vanlige bivirkninger av alle hud prosedyrer og ikke bare microdermabrasion (herunder kjemisk peeling, laser overflatematerialer og dermal slitasje).
Reason

Microdermabrasion er sett på som en svært risiko-fri og trygg prosedyre. Grunnen til dette er fordi prosessen er meget skånsom og utelukkende tar bort det øverste laget av huden, og samtidig la den nedre delen helt intakt og urørt. Dessuten er det øverste laget av huden bare består av døde og kjedelig hudceller.
Advarsel

Folk med mørkere tegn og som har høyere pigmentering nivåer er imidlertid langt mer utsatt for å få negative bivirkninger som følge av microdermabrasion. Disse personene er på et høyere risiko for microdermabrasion endre sin pigment likevekt, selv om risikoen er fortsatt veldig minimal. Også personer med mer følsomme hudtyper er mer utsatt for å oppleve bivirkninger i tillegg.
Andre vanlige bivirkninger

Selv om de fleste av microdermabrasion pasienter ikke opplever bivirkninger, de som opplever dem rapporterer at flassing, tørr hud, rødhet og kløe er de vanligste problemene. Generelt, men disse bivirkningene er ekstremt milde og forbigående (de går bort i løpet av noen få dager under behandling).
Acne Microdermabrasion bivirkning

pasienter som får akne microdermabrasion (i motsetning til microdermabrasion prosedyrer som fokuserer mest på anti-aldring), er en potensiell bivirkning en økning i fange på ansiktet (generelt mørke flekker). Dette er en midlertidig bivirkning og egentlig ingen grunn til alarm. Denne bivirkningen er kjent som "sletting", og er en naturlig reaksjon til prosessen. Microdermabrasion er en eksfolierende prosessen (siden det fjerner det øverste laget av døde hudceller), og det renser porene, noe som fører til bakterier blir utgitt. Denne bakterien bringer på en midlertidig acne surge.

helse

· Hvordan kjøpe Medisinsk Alert Armbånd 
· Vitamin F hudpleie 
· Hvordan regrow hår med en Home Remedy 
· Hørselstest Typer 
· Kreftfaren 
· Riktig avhending av reseptbelagte legemidler 
· Pepperspray Behandling 
· Hva gjør herpes sår ligne 
· Hosting A Tea 
· Hvor mange kalorier kan en diabetiker person har en dag?