Hvordan gjenopprette etter operasjonen

Sist sommer og høst jeg måtte gå gjennom et par operasjoner. Heldigvis er jeg fortsatt ganske ung, og de var polikliniske operasjoner. Jeg har en diett jeg trengte å følge for å sikre en sunn utvinning. Her er noen tips for å hjelpe deg å gjenopprette fra operasjonen. Instruksjoner
en

første du trenger er hvile og mye av det. Kroppen hadde nettopp gått gjennom en traumatisk opplevelse, så du trenger hvile for å komme seg. Ikke føl deg skyldig om hvile, hvis det var noen tid til å hvile, er tiden nå!
2

hver kirurgi vil ha spesifikke sett med instruksjoner, må du følge de til T. Husk, Dette er din helse du arbeider med, vil du ikke ønsker å ha en annen kirurgi, så følg legens råd. Hvis du har noen spørsmål, ikke nøl med å ringe legen som helst på dagen. Legen din vet at du er utvinne og normalt vil være der for dine spørsmål.
3

Ta medisiner foreskrevet til deg i tide, inkludert dine smertestillende medikamenter. De første ukene vil være smertefulle seg så alt du kan gjøre for å lindre smertene vil bare hjelpe deg. Ikke hoppe på noen av dine medisiner. Angi en alarm hvis du trenger å minne deg selv.
4

Pass på at du er fylt opp med mat og nescessities før operasjonen, eller har familie eller venner rundt som kan hjelpe deg hvis du trenger hjelp. Spis godt. Hvis du er henvist til visse diett restriksjoner under utvinning, følg disse begrensningene. Kroppen din er i en svært skjør tilstand i denne perioden, noe du kan gjøre for å holde deg frisk vil hjelpe deg å gjenopprette.
5

Ta det med ro. Ikke gjør noe anstrengende, prøver ikke å kjøre. Det eneste du kan gjøre akkurat nå er den grunnleggende ting, hvile, holde rent og spise. Det er alt du trenger å gjøre før du er restituert.

helse

· Hvordan Shingle en gesims Return
· Konfidensielle Tjenester For Addicts 
· Hvordan Seniorcare Homes kan hjelpe eldre med demens Care Kansas City 
· Hvordan til Store oksygenflasker 
· 7 effektive øvelser for leddgikt 
· Hva er prisen for eggstokkreft Vekst? 
· Hvordan å bleke tennene med Food-Grade Hydrogenperoksid 
· Long -Term Care Policies 
· Hvordan bruke Drug Metformin 
· Consumer Health Awareness forbrukere om Fat Burning Foods For Women