Om Chiropractic Medicine

Chiropractic omsorg er den tredje største området av medisin, men det er en av de mest misforståtte medisinske yrker. Kiropraktorer har blitt kalt "kvakksalvernes" for nesten et århundre, men de siste populariteten har forårsaket mange mennesker til å revurdere sine ideer om denne grenen av medisin. Enten du lider av ryggsmerter eller en kronisk medisinsk tilstand, kan du oppleve at et besøk til kiropraktor er svaret på smertene dine. History of

Chiropractic omsorg føles ofte som en "ny" gren av medisin, men det har faktisk vært praktisert profesjonelt siden 1895. Allerede før den tid, ville Herodot, som levde i den tiden av Hippokrates, manipulere spines av sine pasienter til å kurere noen sykdommer. Dr. Daniel David Palmer oppdaget den type spinal justering som er grunnlaget for dagens kiropraktisk yrket. Det medisinske miljøet, men godtok ikke hans arbeid og forskning, og han ble selv fengslet for sin lære om spinal manipulasjon. Hans sønn, Bartlett Joshua Palmer, fortsatte sin forskning inn i ryggraden og utviklet en klart definert kiropraktisk filosofi og helsevesen, som fortsatt praktiseres i dag.
Fakta

Ryggraden er en del av det sentrale nervesystemet, og nerver som går gjennom den virvlene bærer meldinger fra hjernen til de forskjellige organer og systemer i kroppen, og vice versa. Når en av ryggvirvlene på ryggen er ute av sin normale stilling, en tilstand som kalles subluksasjon, nervene ligger i klem og deres meldinger kan ikke komme gjennom. Ifølge kiropraktikk medisin, fører dette smerte, sykdom og andre medisinske tilstander. Moderne kiropraktikk medisin fokuserer på å korrigere subluxations i ryggraden gjennom å manipulere ryggvirvlene tilbake på plass, og dette kan hjelpe andre forhold også.

Misforståelser

De som ikke er kjent med kiropraktisk behandling ofte har misoppfatninger om det. Noen tror at justeringene vil gjøre vondt. Hvis subluxations er alvorlig og smerte er allerede til stede i ryggen, kan det være noen smerte når ryggvirvlene er justert, men rutine chiropractic omsorg er sjelden smertefullt. Andre mener at chiropractic omsorg er farlig fordi legen vil bli "sprukket" ryggen og nakken. Smellelydene noen ganger hørt under justeringen kommer fra arrvev i ryggraden, ikke bein selv. Mens det er noen risiko involvert med denne type medisin, generelt chiropractic omsorg anses helt trygt.
Fordeler

mest gjenkjennelige nytte av chiropractic omsorg er lindring av nakke-og ryggsmerter, men det bærer mange andre fordeler. Mange pasienter blir overrasket over å finne at kronisk hodepine er klarert av kiropraktisk justering. Personer som mottar chiropractic omsorg har en tendens til å være sunnere samlet, fordi meldingene som reiser langs ryggraden er i stand til å nå sine mål, slik at kroppen til å fungere skikkelig. Kroniske helseproblemer, som sinus og mage problemer, noen ganger rydde opp etter ryggraden er realigned. Rutinemessig chiropractic omsorg kan også redusere risikoen for å utvikle spinal forhold senere i livet, for eksempel gled disker eller leddgikt
Type

Chiropractic omsorg faller inn i tre hovedkategorier.: lettelse, korrigerende og vedlikehold. Folk som lider av en bestemt smerte kan søke lindring omsorg, og de vil slutte å motta omsorg når deres tilstand er løst. Korrigerende pleie anbefales for pasienter som lider av kroniske rygg-problemer eller problemer som har vært tilstede i mange år uten behandling. Vedlikehold omsorg er for de pasienter som har hatt sine viktigste forholdene som behandles, men må fortsette behandlingen fra tid til annen for å opprettholde sin nylig justert pigger.
Risikofaktorer

Som alle typer medisin, er det noen små risikoen med søker chiropractic omsorg. Selv om det er sjelden, kan en manipulasjon forårsake blodpropp. Personer med degenerative bein forhold, som osteoporose, som søker aggressiv kiropraktisk behandling kan lide danne små benbrudd. Noen mener det er en økt risiko for hjerteinfarkt og slag fra nakke og ryggrad justeringer, men dette har ennå ikke blitt bevist. På grunn av disse risikoene, vil mange leger ikke anbefaler chiropractic omsorg, selv til pasienter som kan ha stor nytte av en justering.

helse

· Adrenial kjertel tumorer 
· Hvordan bruke sosiale nettverk til å miste vekt 
· Conception Problemer 
· Human behandling for Midd 
· Rask Energy Food
· Hvordan takle Fetal Alcohol Syndrome 
· Hva er et kosttilskudd Aide? 
· Slik tester for ryggmargsbrokk 
· Lad Foul Smelling Vaginal og dens Problem Årsaker 
· Hvordan ta Klonazepam