Hvordan bruke Crystal Healing

Det kan ikke understrekes nok - krystall healing er ingen erstatning for konvensjonell medisin, spesielt i en nødsituasjon. Men det kan hjelpe deg roe ned i ambulansen på vei til sykehuset. Kroppen har en kraftig, men likevel ikke fullt ut forstått metoden for selvhelbredelse. Crystal healing hjelper deg trykke inn den helbredende krefter du allerede possess.There ikke er noen dårlige bivirkninger, med mindre du kjøper en krystall du virkelig ikke kan afford.Your instinkt vil gjøre deg nysgjerrig på krystall healing, om du har edelstener og pen steiner rundt deg eller ikke. Gå med nysgjerrighet. Du trenger
Crystal healing bok eller nettside (valgfritt)
Rocks, småstein, metaller eller edelstener (grov eller polert) som særlig appellerer til deg
Vis flere instruksjoner
elsker meg Like A Rock | 1

Velg en krystall, edelstener eller rock helper på samme måte som du ville valgt et smykke, ved hjelp av din personlige smak. Alle har sin egen måte.
2

rens krystaller i din foretrukne metode. Dette blir kvitt eventuelle vibrasjoner av dårlige energier fra steinen fortid. Forlater stein i tre dager med sol og tre netter under fullmåne er en god rensing metode.
3

La steinen sitte rundt hvor du slappe av og unstress, som et soverom, kjøkken eller bad. På denne måten lærer du å assosiere steinen med avslappende ganger. La den stå der så lenge du vil.
4

Study om krystall healing for å se hvordan det har blitt brukt av andre. Noen vil være fornuftig for deg. Hvis du kan tydelig se deg selv i ditt indre øye gjør en krystall healing prosedyre, så det er en for deg. Hvis en prosedyre som gjør at du føler klosset, dum eller tvilsomt, da hopper den.
5

Bruk stein i veien magefølelsen din sier at du skal, selv om det er bare å bære den i vesken eller lommen som en lykkebringende å roe ned.

helse

· Homeopatisk medisin for halsinfeksjoner 
· Hvordan hjelpe et barn med leukemi 
· Slik finner du ut Primary & Secondary helseforsikring dekning 
· Konfrontere problemet med overdreven ansikts svette? 
· Programmer for eldreomsorg i New Jersey 
· Komplikasjoner av mikrodiskektomi 
· Idiopatisk Insomnia: Er det virkelig en livslang tilstand 
· Takle Søvnløshet 
· Hvordan behandle celleforandringer Naturligvis 
· Årsaker til Foot Pain in the Morning