Hvordan behandle celleforandringer Naturligvis

celleforandringer er en forstadier vekst av unormale celler i livmorhalsen, som vanligvis oppstår hos kvinner i alderen 25 til 35 år. Fordi ubehandlet celleforandringer kan føre til kreft i enkelte alvorlige tilfeller, er det viktig å behandle celleforandringer tidlig og følge opp med en lege hver 3-6 måneder. I noen tilfeller kan naturlig behandling for cervikal dysplasi brukes i forbindelse med medisinsk behandling. Du trenger:
2 ts. Vitex bær
1 ts. burdock root
1 ts. false indigo root
1/2 ts. calendula blomster
1/2 ts. Echinacea root
5 kopper vann (kokende)
folattilskudd
Tea tree stikkpiller
Vis flere instruksjoner
Natural Tea for celleforandringer
en

brygge og drikke daglig en urtete ved å plassere de fem første ingrediensene i kokende vann, deretter småkoke i fem minutter. Sil ut urtene og drikke te. Te øker den immunsystem med echinacea og falske indigo rot, og regulerer den reproduktive system med Vitex bær. Calendula blomster gro livmorhalsen. Burdock moderate mengden østrogen i kroppen som for mye kan føre til celleforandringer og visse former for kreft.
2

Ta en folsyre supplement daglig. For å unngå risiko for fødselsskader, bør alle kvinner i fertil ta folsyre daglig uansett, og dette viktige vitamin finnes i grønne grønnsaker kan bidra til å helbrede celleforandringer i tillegg.
3

Insert tea tree stikkpiller, som kan kjøpes i helsekostbutikker, inn i skjeden daglig. Tea tree er kjent for helbredelse av kropp og sin interne bruk kan bidra til å helbrede vaginale infeksjoner, for eksempel de som forårsaker celleforandringer.
4

Slutte å røyke. Kvinner som røyker har en mye høyere risiko for celleforandringer.
5

Unngå naturlig og kunstig østrogen, inkludert det som finnes i p-piller. Kvinner på p-piller har en høyere risiko for celleforandringer.
6

Bruk kondomer for prevensjon hvis du er seksuelt aktiv. Det er dokumentert at noen tilfeller av celleforandringer forårsaket av HPV (humant papilloma virus), som sprer seg fra person til person under seksuell kontakt. Kondomer bidra til å forhindre spredning av HPV.

helse

· Hvordan identifisere munnsår 
· Behandling for Compression Spine Fracture 
· Gikt & Hip Pain 
· Hvordan bruke Katteklo å behandle Crohns sykdom 
· Hvordan lage High Protein Powder 
· Puter For Back Pain 
· Symptomer på Mørbanket eller Cracked Ribs 
· Hvor mye kolesterol en person bør spise per dag 
· Sikkerhet for Easy Lift Stoler 
· Er det viktig for deg å være sunn?