Hjemmelaget Saline nesespray

Tett nese eller tett nese, er det elendig og irriterende blokkering av luftstrømmen inn og ut av nesen. Tilstanden er forårsaket når neseslimhinnen hovne opp, vanligvis som et resultat av en forkjølelse, influensa eller allergi. Siden slim bygge opp i bihulene har ingen steder å renne, rygger den opp i sinus hulrom inntil blokkeringen er lettet. En proaktiv tilnærming som inkluderer bruk av hjemmelaget saltvann nesespray kan gi mye velkommen midlertidig lindring for en tett nese. Fordeler

Saline, eller vanlig salt og vann, er trygg og effektiv for alle tett nese. Den kan brukes i tåke eller spray form, administrert med en forstøver av voksne og eldre barn. Det kan gis til babyer og svært små barn med en pipette eller nasal sprøyte.

Selv mild og naturlig, saltvann nesespray er kraftig medisin. Det fungerer ved delvis bryte ned og gjennomtrengende slim buildup, midlertidig lindre trykket og ubehag forårsaket av slim obstruksjon. Selv om ikke så langvarig som muntlige kjemiske slimhinneavsvellende midler, er saltvann helt naturlig og er ikke vanedannende. Derfor kan den brukes så ofte som nødvendig.

Saline nesespray tilbyr også fordelen av forsiktig beroligende og fuktighetsgivende tørr, irritert, ubehagelig sinus og nese passasjer. Det samme saltvann blandes med varmt vann kan gi en beroligende sår hals gurgle også.
Making Saline nesespray

Destillert vann er å foretrekke fremfor vanlig vann fra springen for medisinsk eller kosmetiske formål fordi det er fritt for urenheter som finnes i vann fra springen. Hvis du ikke har noen, koke en kopp vann i 10 minutter for å rense det. Løs opp ¼ ts. av salt i vannet og la den avkjøles til romtemperatur. Fyll en steril nesespray flaske eller pære sprøyte med det og gi et par spruter i hvert nesebor. For bruk med et øye dropper, vippe hodet bakover og administrere 6 to10 dråper i hvert nesebor. Gjenta dette programmet så ofte du vil.

helse

· Hvordan vite hva du kan forvente i sluttfasen av Lung Cancer 
· Innlegg Stroke Recovery 
· Alkoholisme Fakta 
· Naturlig hjemme rettsmidler for herpes som du bør vite 
· Effektiv Hårtap behandling for kvinner 
· Slik fjerner Vanskelige Vorter 
· Stoffskiftesykdommer Signs 
· En Six Pack Abs Guide Just For You 
· Hvordan Bail Out en oversvømmet Bil 
· Hvordan bli kvitt Poison Ivy Utslett Raskt