Hvor ofte bør du Nasal Skyll ?

Nasal vanning hjelper kvitte nesehulen av bakterier og slim , reduserer betennelse i nese vev og reduserer tørrhet. Prosessen er utført ved hjelp av en neti potten fylles med en saltholdig vannløsning som har strømmet fra en nese ut den andre. Mens det er mange store fordeler for nasal vanning er det noen tilfeller der det anbefales ikke å vanne nesen . Bivirkninger
p Det er generelt ingen kjente bivirkninger forbundet med nasal vanning som de eneste ingrediensene til prosessen er vann og ikke- iodized bordsalt .
Warning

p Som nasal vanning kompenserer nesehulen av visse bakterier , endrer det miljøet i nese og bihuler . Faktisk gjør det i nesehulen og bihuler mer utsatt for vekst av vann -voksende bakterier slik som Pseudomonas . Dermed er nasal vanning ikke er hensiktsmessig når lider av akutt bihulebetennelse siden det kan oppmuntre til spredning av smitte til øynene, halsen eller gjennom bihulene .
Time Frame

Når du ikke lider av akutt bihulebetennelse , er nasal vanning riktig å være gjennomført to til tre ganger om dagen . For eksempel , for de som lider av allergi , kan nasal vanning å rydde nesegangene av samlet støv og pollen, i så fall en gang om morgenen og en gang om kvelden ville hjelpe med å puste tydelig.

helse

· Hvordan Calm panikkanfall uten rusmidler 
· Pediatric Nurse Krav 
· Effektiviteten av behandling programmer 
· Breast Cancer Symbol Tattoo Ideer 
· Burning Kalorier Uten Efedrin 
· Vasopro & Vekttap 
· Forebygging av Periodontal sykdom hos ungdom 
· Hvordan få en midlertidig Medicaid-kort 
· Hvordan Stimulere Leptin Response 
· Hvordan behandle type 1 Herpes på Face