Homeopatiske Lever Behandlinger

The leverens evne til å filtrere ut mange potensielt giftige stoffer, før de kan gjøre skade, er hengslet på den fungerer som den skal. Homøopatiske midler kan hjelpe mange felles lever og lever-relaterte problemer som gulsott, gallestein og hepatitt. Homeopatisk medisin bidrar til å fremme kroppens egne helbredende egenskaper for å lindre den underliggende tilstand som skaper symptomene. Nux vomica og Chionanthu

Prøv den rette Nux vomica når det er en forstørret lever på grunn av langvarig alkoholmisbruk. Nux vomica er avledet fra et tre hjemme i Sørøst-Asia. For lever-relaterte problemer som gulsott, gallestein og biliær kolikk, og den medfølgende smerte som er forbundet med kolikk, kan du prøve den rette Chionanthu. Det er avledet fra et tre hører hjemme i USA, og er også mer ofte referert til som whitefringe treet.
Ammonium Muriaticum og Taraxacum

En homeopat kan anbefale den rette ammonium muriaticum for leverproblemer hvis det er ledsagende smerter beskrives som å klype eller skyting. Ammonium muriaticum, som er et mineral, er mer ofte referert til som salmiakk. For en herdet og forstørret lever, kan den rette Taraxacum være foreskrevet, spesielt hvis det er mage problemer og gulsott hud. Taraxacum er avledet fra det vanlige løvetann ugress, og blir brukt medisinsk hele verden for leverskader problemer, spesielt for sin vanndrivende effekt.
Natrum SULPHURICUM og Rumex crispus
< p> Natrum SULPHURICUM, også referert til som natriumsulfat, finnes naturlig i noen saltvann innsjøer. I homeopatien har flere bruksområder for leverproblemer, inkludert lindre symptomene på gallestein og hepatitt. Å stimulere og rense galleblæren og leveren, prøv rette Rumex crispus. Mer ofte referert til som Yellow Dock, er det ofte brukt for å lette problemer knyttet til fordøyelsen.
Chelidonium og Aloe ferox

For leverproblemer som involverer en forstørret lever og smerte, kan en homeopat anbefale den rette Chelidonium. Det er også referert til som Greater Celandine, wartweed og svelge vørter. I homeopatien det er ofte brukt for å behandle forhold knyttet til leveren, galleblæren, nyrer og milt. Chelidonium regnes som en urt, og selv om det opprinnelig ble funnet i Europa, Asia og Nord-Afrika, er anlegget nå funnet spredt over hele Nord-Amerika også. Også for symptomer assosiert med forstørret lever, prøv den rette aloe ferox. I antikken var aloe ansett som en all-around tonic og avføringsmiddel. Selv om urfolk til Afrika, sine omfattende medisinske egenskaper gjør det til en verdsatt urt dyrket på verdensbasis. Aloe er også gunstig for bruk for leversykdommer som involverer hepatitt og gulsott-type symptomer.
Advarsler og tips

Materialet her er ikke ment å erstatte profesjonell medisinsk råd , er det ment kun for informasjonsformål.

Leversykdom kan være en livstruende tilstand. Hvis du mistenker at du har en leversykdom, er profesjonell medisinsk intervensjon nødvendig

aldri selv-foreskrive noe homeopatisk middel uten skikkelig kunnskap;. Alltid konsultere en lisensiert, sertifisert homeopat i ditt område for rette forslag og riktig dosering instruksjoner.

helse

· Angst Attack Symptomer 
· 20/20 Vision 
· Innledende symptomer på Herpes 
· Hvordan Ikke være redd for å snakke med dine tenåringer om avholdenhet før e…
· Hvorfor du bør bli medlem av Oceanside Gym programmer 
· Definisjon av allergolog 
· Prostata kreft tilbakefall Behandling 
· Tegn på en graviditet gjær infeksjon 
· Hva er årsaken til Hot Tub Utslett? 
· Kognitiv atferdsterapi for depresjon og angst