Homeopati vs Naturopathy

Ifølge National Institutes of Health, i 2007, ble 38 prosent av amerikanske voksne bruker noen form for alternativ medisin. På grunn av bekymringer om de høye kostnadene og ødeleggende bivirkninger av mange reseptbelagte medisiner, er flere amerikanere som søker tryggere og mindre kostbart måter å bli frisk - ofte utenfor tradisjonell medisin. Alternativ medisin

Homeopati og naturmedisin er to forskjellige helse praksis som faller inn under den generelle overskriften "alternativ medisin". Alternativ medisin er noen helsemessige modalitet som ikke er tradisjonell allopathic medisin, som brukes av de fleste leger og sykehus. På grunn av sin økende popularitet og suksess rate med pasienter, et økende antall leger i dag lærer om alternative medisiner og innlemme dem i sin praksis.
Homeopati

Homeopati er en bestemt gren av medisin med en lang historie. Det grunnleggende prinsippet om homeopati er å bruke en svært lav dose av hva som forårsaket sykdom å behandle sykdom i seg selv. Dette betyr at hvis man har giftsumak, for eksempel, vil homeopati behandle det med minutt doser av giftsumak. Dette fungerer veldig bra, spesielt for forebyggende behandling, mye på samme måte som vanlig vaksiner arbeid.
Naturopathy

Naturopathy er en healing modalitet som, som sin navnet antyder, er basert på naturen. Den bruker varme, lys, vann og luft for å avverge sykdom og behandle eksisterende forhold. Den legger også massasje som terapi. Naturopaths pleier ikke å bruke bearbeidet eller syntetiske medisiner, og bare av og til vil foreskrive urtemedisiner. De har også nøye vurdere en persons ernæring som et middel for å behandle helseproblemer.
Styrker og svakheter av Homeopati

Ifølge University of Minnesota, har homeopati vist seg å være en effektiv måte å behandle mange forhold. Men det er visse ting homeopati kan ikke helbrede, for eksempel beinbrudd, for eksempel. På den annen side, kan homeopati fremskynde helbredelsesprosessen og hjelpe lindre smerten når brukket bein har blitt tilbakestilt. Homeopati kan heller ikke behandle forhold som er forårsaket av dårlig ernæring. Homeopati, men er spesielt god til behandling av forhold som ikke har noen åpenbar årsak, som depresjon, angst og uspesifiserte allergiske reaksjoner.
Styrker og svakheter av Naturmedisin

Naturopathic behandlinger har ingen bivirkninger. De er basert på natur, og opererer under troen på at etableringen har gitt mennesker med alt de trenger for å holde seg frisk. Dens ulempe er at i en stadig mer giftig verden, er det vanskelig om ikke umulig å finne et fullstendig untainted remedier. Naturmedisin, i motsetning til reseptbelagte legemidler, tar også mer tid til å jobbe.

helse

· Hvordan finne V-koder i ICD-9 
· Kurere halsbrann 
· Vil Eksem Hjem Rettsmidler fungere for meg? 
· Hjem Rettsmidler for Konjunktivitt 
· Hva er en graviditet kalenderen? 
· Bivirkninger av Cantharidin 
· Fem spørsmål kreftpasienter kanskje ikke vet å spørre sine Oncologist 
· Hvordan bruke resirkulerte materialer 
· HIPAA lov Sammendrag 
· Alternativ behandling for Killing Cancer Cells - Topp 8 Herbal Cancer Treatment