Hvordan bruke Magnetic Perler

Magnetfelt kan hjelpe sirkulasjonen i kroppen, reduserer smerter og betennelser, ifølge Herbal Remedies.com. Økt sirkulasjon fremmer også raskere helbredelse og lindrer symptomer forårsaket av leddgikt, kronisk muskelsmerter og migrene. Du kan dra nytte av disse potensielle fordelene ved å gjøre deg selv en magnetisk hematitt perle wrap. De er veldig enkle å lage og lett å bruke, og kan brukes som armbånd, fotlenker, halskjeder og chokers. Du trenger
Fasetterte magnetiske tube hematitt perler
8-millimeter aksent perler
4-millimeter spacer perler
Fleksible smykkewire
Saks
Crimp perler
Tenger

Vis flere instruksjoner
en

Klipp et stykke fleksibel beading ledning ca 3 meter lang. Slip to wireklemmer en tomme ned mot den ene enden av ledningen. (Crimp perler er små metall perler lett knust mot ledningen for å sikre smykker.) Trekk den andre perle bort fra den første og fold kabelen rundt første perlen i en loop. Skyv enden av ledningen gjennom den andre wireklemme og skyver den andre wireklemme tett mot den første. Knus den andre wireklemme med tang.
2

Slide en magnetisk perle på tråden din, bumping det opp mot knust wireklemme. Følg dette med en spacer perle, en aksent perle, en annen spacer perle, en aksent perle, en spacer perle og en annen hematitt perle.
3

Fortsett med beading mønster til du kommer til det siste 2 inches eller så av ledningen din. Fest ledningen med crimp perler og tang, slipping overflødig ledning tilbake gjennom andre crimp perle og perlene bak den om nødvendig. Bruk ca 30 magnetiske kuler og en kombinasjon av 90 av de åtte millimeter og fire millimeter perler for et halskjede. Bruker omtrent halvparten av dette for en enkel armbånd. Dobbelt så mye for ledd som knær og albuer. Trippel eller firedoble mengden å lage belter for ryggsmerter lettelse.
4

Bruk den magnetiske vikle rundt håndleddene for å lindre leddsmerter i håndledd og hender. Vikle den rundt anklene for foten smerte og rundt halsen for hodepine og nakkesmerter. Går med det i det berørte området i flere dager på rad for å redusere smerte.

helse

· Forstå Hvorfor Skin kreftpasienter Voldsom økning 
· Hvordan bli kvitt Rare fotlukt 
· Hva er tegn på UVI? 
· Hvordan overvinne engstelighet 
· Gratis kreft behandlinger 
· Hva er PH papir som brukes til? 
· Lung Cancer & Secondhand Smoking 
· Kløe lettelse for hovne testikler 
· Hva er Mesh Erosjon? 
· Hjerte Monitor Historie