Hvordan bli kvitt loppebitt på mennesker

Mange mennesker feilaktig tror lopper bare bite kjæledyr, men disse blodsugende parasitter bite dyr så vel som mennesker. Lopper bruke kjevene til å pierce og lirke åpne huden på kroppen din, vanligvis på bena og føttene. Loppespytt fører til en økning i blodstrømmen til bitt, noe som gir dem mer mat å spise. Når den har spist, kan en loppe gå i månedsvis uten fest igjen. Heldigvis finnes det måter å behandle kløende utslett og støt som loppebitt etterlate seg. Instruksjoner
en

Påfør en over-the-counter krem ​​direkte til bitt. Den mest vanlige og populære alternativet er hydrokortison krem. Kontroller at produktet du velger inneholder ikke mer enn én prosent hydrokortison. For mye kan forårsake uønskede bivirkninger, som for eksempel hevelse i det berørte området.
2

Gni et såpestykke eller plassere en ispose på bittet. Heller ikke vil helbrede eller fjerne bittet, men de vil nummen området og lindre kløe. Skrape kan åpne bite og føre til infeksjon, så det er viktig at du ikke riper i området. Lindre kløe vil hjelpe deg å holde hendene fra plagede området, slik at det å leges på egen hånd.
3

konsultere legen din om å ta et antihistamin. Den vanligste antihistamin for loppebitt er Benadryl. Hvis du er allergisk mot antihistaminer, gjør en enkel salven en effektiv erstatning. Når du velger et produkt, må du huske på at de viktigste målene er å redusere hevelse, lindre kløe, og hindre smitte.
4

Unn ditt området for lopper. Lindre loppebitt er verdiløs hvis du eliminere lopper seg og redusere sannsynligheten for å bli bitt igjen. Lopper kan leve på plenen, teppe, kjæledyr, klær og til og med luftkanaler. Mens du bruker en loppe bombe eller fogger vil drepe de fleste lopper, ansette en profesjonell loppe Exterminator er det beste alternativet for å garantere at du eliminere alle loppene. En loppe kan legge to hundre egg om gangen, så ikke å drepe en eneste loppe kan starte problemet på nytt.

helse

· Bakteriell vaginose årsaker, symptomer og behandlinger 
· Hjem rettsmidler for å øke din Nil sædkvalitet 
· Slik unngår du at Embolisk Stroke 
· Hva som forårsaker en brennende følelse i kroppen? 
· Hvordan ta små skritt for å redde miljøet 
· Graves 'Disease Symptomer 
· Hvordan behandle Pseudomonas Infeksjoner 
· Hvordan Detox Chemicals ut av kroppen din 
· Hjem Cure Rettsmidler å behandle hemorroider Med Chestnut, Aloe Vera og honning…
· Hvordan spare penger med en No Prescription Online Pharmacy