Hvordan bli kvitt lopper Inside

Når lopper invadere, kan det være analog til å føre en krig for å bli kvitt dem. Innen en uke kan de hjemsøke huset ditt, innebygging i sofaen og bite deg i sengen om natten. Behandle hunden med Frontline er et godt utgangspunkt for forebygging, men mennesker kan også trafikk lopper inne. Det er en rekke ting du kan følge for å utrydde disse pesky gnagerne, men hvis smitten har gått for langt, kan det hende du må ta ut de store kanonene: foggers eller enda en skadedyrbekjempelse profesjonelle. Du trenger
Flea kam
Frontline
Støvsuger
renhold forsyninger
Insecticidal teppe behandling
Flea foggers
Vis flere instruksjoner
Metoder

en

Sjekk ditt kjæledyr for lopper. Bruk en spesiell loppe kam, som det er vanskelig å finne dem ved å bare kjøre hånden over kjæledyret pels. Kjører kammen bakover over håret for best resultat. Kammen vil snag lopper, og du kan deretter dyppe den i en bolle med såpevann for å drukne dem. Bruk Frontline eller lignende loppe behandling produkt hvis gre metoden ikke fungerer.
2

Vacuum gulv, tepper og sofaer, konsentrere seg om områder der dyr sove, leke eller generelt kunne overføre lopper inn i huset ditt. Tett og kast eventuelle vakuum poser når du er ferdig.
3

Mopp gulvet med såpe og vann. Skrubb alle tepper med et insektmiddel behandling. Sørg for å rengjøre under møbler også. Vask alt sengetøy grundig med varmt vann.
4

Bruk foggers hvis angrepet er dypere og de foregående trinnene ikke har gitt de ønskede resultater. Plasser en i hvert rom. Slå av sparebluss og fjerne alle dyrene fra lokalene. Plasser fogger på et magasin eller en avis for å beskytte overflater. Ikke gå tilbake til huset i tre timer eller som anvist på produktet. Grundig ventilere huset før slik at barn og dyr tilbake inne.
5

Bruk andre, miljøvennlige produkter, som for eksempel "Fleabusters" pulver, hvis du er ukomfortabel med de mer giftige foggers. Etter støvsuging gulvet og tepper, dryss pulveret rundt stua, og pass på å treffe utkant. Støv pulveret under sofaputer også. Pensle den inn i dine tepper så vakuum overflødig. Sørg for å forsegle vakuum bag i en plastpose og kast den. Gjenta disse trinnene for to uker før vellykket.

helse

· Forskjellen mellom Befolkningstetthet & Crowding 
· Hvordan Sidedress Corn Med en Cultivator
· AIDS Behandling Lengde 
· Long Range Symptomer på Lyme Disease 
· En oversikt over ufruktbarhet behandling 
· Tilskudd til Non-Service Connected funksjonshemmede Vets 
· Rask vorte fjerning 
· Informasjon om insektmiddel 
· Hvordan Sammenlign Wild Rice til Brown Rice 
· Hva er homeopatisk behandling for Crohns sykdom?