Slik Spot Bed Bugs

Bed bugs kan føre til store ubehag, og noen mennesker har allergiske reaksjoner på deres biter, men de ikke bære smittsomme sykdommer som andre blodsugende insekter som mygg gjøre. Bed bugs er flate, små, brunaktige bugs som eksisterer utelukkende fra fest på blod av dyr. Ved ca 3/16 til 1/4 inches lang, kan voksne veggedyr være vanskelig å se som de skjuler i mørke bresprekker og verneområder i nærheten der de fôr, og det er derfor de er så ofte funnet i madrasser. Du kan oppdage veggedyr hvis du vet hvor du skal lete og hva du skal se etter. Du trenger
lommelykt for å inspisere mørke områder
Vis flere instruksjoner
en

Ikke umiddelbart anta at bed bugs er den skyldige av en bit du fikk i natt . Bed bug biter ligner i utseende til de av andre insekter som suger blod. Sjekk noen av bagasje du kan ha brukt nylig, som bed bugs er ofte transportert fra ett sted til et annet under reiser. (Se Referanser 1, 3 og 4)
2

Helt demontere din seng og inspisere ark og bretter, sprekker, pakninger og alle sidene av madrassen. Ikke la noen sprekk uninspected. Fordi bed bugs er så små og har flate organer, kan de lett gjemme seg i trange rom. Se etter flekker fra bed bug avføring på madrass. Bed bugs har en tendens til å leve i fellesskap, og vil ofte forlate fecal bevis. (Se Referanser 2 og 4)
3

Sjekk i hjørnene på veggene, i skoesker og noen mørke, bortgjemte områder i ditt hjem. Vanligvis veggedyr vil velge et sted ikke langt fra fôret, men de kan lett spre seg gjennom hele huset. (Se Referanser 4)
4

Bli kvitt dem umiddelbart. Vask alt sengetøy og klær antas å være smittet med varmt vann og vaskemiddel (ikke mindre enn 120 grader F.). Sette andre husholdningsartikler som ryggsekker, vesker og leker i en tørketrommel på middels høy varme i ca 20 minutter.
5

Ansett hjelp av erfarne skadedyrbekjempelse fagfolk, som vil ha en bedre forståelse av hvor du skal lete og hvordan best å avlaste din seng bug infestation.

helse

· Acid reflux medisiner 
· Herbal Liver Cleansing Produkt To Stay fri for giftstoffer Naturligvis 
· Hvordan få en null Auto Tag 
· Hvordan å slutte å ta Activella 
· Hvordan behandle Retinal Adhesion 
· Hva er historien om depresjon? 
· Helium Tank Care 
· Hva er i magi munnvann ? 
· Om CPT koder 
· Hvordan få midler for Cancer Treatment