Hvordan få midler for Cancer Treatment

Kreftbehandling kan lett tømme en bankkonto, men det er mange alternativer tilgjengelige for å generere midler til behandlinger, inkludert penger for medisinske kostnader, reseptbelagte legemidler, reiseutgifter og uførhet kompensasjon for tiden savnet på arbeide. For mange er kampen mot kreften ikke vunnet eller tapt på de behandlingsmetoder som er tilgjengelige, men bestemmes av om eksisterende behandlingsmetoder er rimelig. Mens det er ingen garanti for at ekstra midler for kreftbehandling kan oppnås, kan kjenne og utforske alle alternativene bidra til å gjøre hele forskjellen. Instruksjoner
en

Planlegge en avtale med en advokat som spesialiserer seg på forsikring tilfeller. Be ham om å vurdere din forsikring for å avgjøre om forsikringsselskapet har helt fornøyd sin finansiering forpliktelser i henhold til avtalen. Det er fullt mulig at klausuler i kontrakten er tvetydige eller på annen måte åpen for tolkning om finansiering available.to deg. På samme måte, ved nærmere undersøkelse, kan det komme frem i lyset at forsikringsselskapet har ennå til å betale ut hele lovede beløpet, og gir deg ekstra midler i kampen mot kreft.
2

Kontakt sykehusets fakturering avdeling eller andre kreft bekjempelse organisasjoner som National Cancer Institute (link under) for å finne ut om det er noen økonomisk støtte eller andre former for tilskudd tilgjengelig for personer som sliter kreft og ellers ute av stand til å oppfylle sine økonomiske forpliktelser. Benytte en mellommann for eksempel en advokat eller kunnskapsrik familiemedlem hvis du ikke føler deg komfortabel personlig brotsjing emnet. I mange tilfeller vil du sannsynligvis finne en eller flere kanaler for å forfølge som kan vise seg nyttig i din kamp mot kreft.
3

vurdere å gå til din lokale menighet eller samfunnshus å tilrettelegge for en fundraiser eller annen veldedig aktivitet. Snakk med din lokale prest, prest, rabbi, eller andre samfunn figur for å diskutere muligheten for å skaffe penger til kreftbehandling. Organisere en kreft rally, gå mot kreft, eller middagen kan bidra til å generere midler til behandling.
4

Snakk med din behandlende lege om påmelding i en klinisk studie for å redusere kostnadene for behandling. Legg merke til at kliniske studier er generelt eksperimentell, as-of-ennå ubevist middel for å bekjempe kreft, men de kan være et levedyktig alternativ der du ikke har økonomiske midler til mer konvensjonelle former for behandling.

helse

· Fakta om gikt 
· Når får HIV symptomer? 
· Sjekkliste for behandling og evaluering av autisme 
· Litium og heteslag 
· En Naturopathic tilnærming til Polycystisk ovariesyndrom 
· NutriSystem Side Effects 
· Om dype pusteøvelser 
· Hjem rettsmidler for Blackheads - Hvordan behandle Blackheads 
· ARC Flash Retningslinjer 
· Social Security funksjonshemming og Medicare Fordeler