Hvordan holde Daddy Longlegs Away

Til tross sitt utseende, stankelben er ikke edderkopper i det hele tatt. Stankelben, også kjent som harvestmen, har bare to øyne versus en edderkopp åtte øyne. Det er en vanlig misforståelse at stankelben har den dødeligste gift i hele dyreriket, men fordi deres mouthparts er små, kan de ikke bite. Sannferdig, stankelben er ingenting å frykte fordi de ikke har gift i det hele tatt. Selv om de ikke er giftige, mange huseiere ønsker disse langbent skapninger ut av sine hjem fordi de finner dem skjemmende. Instruksjoner
en

Hold deres mat kilder ut av ditt hjem. Stankelben vanligvis spiser midd, fluer, edderkopper og selv deres egen art. De kan også trives på brød, smør og kjøtt hvis deres vanlige mat kilder er ikke tilgjengelig. Holde hjemmet rent vil tvinge harvestmen å finne mat andre steder.
2

Kjøp insekt spray og bruke den minst en gang i uken for å drepe stankelben. Flertallet av insekstspray gjøre en god jobb drap harvestmen. Kjøp insekt spray som også er effektiv på skapninger som kakerlakker og edderkopper. En viktig kilde til mat for pappa longlegs er andre små insekter og edderkopper.
3

Sørg for at du holde hjemmet tørr. Stankelben er tiltrukket av fuktige områder fordi disse miljøene er vanligvis der deres byttedyr streifer. Holde hjemmet tørr vil hindre andre organismer fra å velge ditt hjem for å tjene som deres yngleplass.
4

Catch og eliminere harvestmen med klissete feller. Sett en klebrig felle i hvert rom i hjemmet ditt. Disse klissete feller vil sannsynligvis fange andre organismer, ikke bare stankelben. Erstatte disse klebrige fellene regelmessig.
5

Ring en skadedyrbekjempelse tjeneste hvis du har et stort antall harvestmen i hjemmet ditt. De vil bruke sin spesialutstyr for å bli kvitt disse skadedyr. Spør hvorfor du hadde så mange stankelben i hjemmet og hvordan å holde dem fra å komme tilbake.

helse

· Urter som er bra med Colon Hydroterapi 
· Hvorfor mister Personer med diabetes må vekt? 
· Datura Stramonium Poisoning 
· Målet med behandling for demente 
· Hvordan bruke funksjonshemmede Walkers 
· Hva er en transformert migrene? 
· Ettervern for visdom tennene fjerning 
· Extreme Fast Vekttap Tips å følge 
· Slik Cure Cold helhetlig 
· Living In Retirement