Behandlingstilbud for brystkreft tilbakefall

Selv om brystkreft kan behandles som andre kreftformer, er det en sjanse for tilbakefall av brystkreft. De fleste tilbakefall av brystkreft skje i de første tre til fem år etter behandlingen, og noen ganger de ikke vises i brystet, men kan dukke opp i lymfeknutene, bein, lever eller lunger. Det er mange endringer i kvinnens kropp som tilsier at kreften har dukket opp igjen, men det er også behandlingstilbud i tilfelle den gjør. Lumpectomy og Mastektomi

Lumpectomy - også kalt en biopsi, delvis mastektomi, re-excision, quadrantectomy eller kile reseksjon - gjøres ved å fjerne bryst svulst eller klump i brystet og noen av de omkringliggende vev og etterfølges av strålebehandling. Strålebehandling kan ikke gis til det samme området mer enn én gang, så hvis lumpectomy ble utført i løpet av den første forekomsten av brystkreft, er en mastektomi vanligvis behandling for en gjentakelse.
Radiation Therapy

p Hvis en mastektomi var den første behandling i forekomsten av brystkreft, er tumor som dukket opp igjen i nærheten av området for den mastektomi fjernet og blir så fulgt av strålebehandling. Strålebehandling er gjort for å eliminere eventuelle kreftceller som kan være til stede i den gjenværende brystvev. Noen ganger strålebehandling følges av en lumpectomy, men det er viktig å huske på at det ikke er en kur, og at tilbakefall kan fortsatt skje selv når gitt begge behandlingene.
Hormonterapi og kjemoterapi
p Hvis du har hatt strålebehandling, er dette vanligvis etterfulgt av hormonbehandling eller kjemoterapi. Noen ganger er både hormonbehandling og kjemoterapi brukes til å behandle tilbakefall av kreft som involverer organer som bein, lungene og hjernen. Siden de kvinnelige hormonene østrogen og progesteron stimulerer veksten av brystkreft, er hormonbehandling brukes til å stoppe denne produksjonen for å forebygge brystkreft fra å vokse. Det finnes forskjellige typer hormonbehandling legemidler som brukes til å behandle brystkreft.

Kjemoterapi er den vanligste typen kreft behandling og bruker medisiner for å behandle kreft ved å målrette voksende kreftceller. Det finnes mange forskjellige typer kjemoterapi medisiner, og disse er vanligvis gitt i kombinasjoner enten intravenøst ​​eller oralt. Ulempen med kjemoterapi, er imidlertid at det gir bivirkninger som kvalme og det påvirker også normale, friske celler.

Diskuter ulike behandlinger for brystkreft tilbakefall som er riktig for deg med legen din. Selv om bivirkninger varierer avhengig av person, bør legen være i stand til å fortelle deg om alle de forskjellige bivirkninger som kan oppstå basert på de ulike typer behandlinger som er tilgjengelige. Husk at brystkreft behandling er også avhengig av plasseringen, scene og den generelle helsen til pasienten.

helse

· Hjem rette for Blødende tannkjøtt 
· Hvordan legge en Opticlik Insulin Pen 
· Fight Against Women Håravfall 
· Om blodkreft 
· Hvordan unngå Ringorm 
· Nail sopp, Inkludert tånegl sopp, kan Herdet 
· Gjeldende Acne tips for å unngå Acne og Fjerne Akne Arr 
· Infiserte Blackhead Behandling 
· Hvordan bruke Sibutramin å behandle Overspising 
· Avandia Lenket til hjerteinfarkt