Tamoxifen Effektivitet

Tamoxifen brukes til å behandle østrogen-positiv brystkreft, som står for mer enn to tredjedeler av alle tilfeller. Tamoxifen reduserer tilbakefall av brystkreft med opptil 50 prosent når det tas som en oppfølging behandling til kirurgi, cellegift og stråling og brukes til å krympe brystkreft svulster før operasjonen. Hvordan Tamoxifen anlegg

Tamoxifen virker ved å hemme østrogen reseptorer i blodet av brystkreftpasienter, noe som gjør det vanskelig for svulster å danne eller for kreften tilbake. Det ble utviklet av ICI Pharmaceuticals i 1977 og er en av de mest vellykkede kreftbehandling medikamenter i historien. Pasienter vanligvis tar tamoxifen i enkelt daglig dose i fem år etter deres primære behandlingen er fullført. Tallrike studier har vist tamoxifen reduserer risikoen for brystkreft kommer tilbake med 30 prosent til 50 prosent.
Hvem bruker den

Tamoxifen er vanligvis foreskrevet til tidlig stadium brystkreft pasienter for å hindre tilbakefall etter deres første behandling av kirurgi, stråling eller cellegift. Stoffet er også foreskrevet for mer avanserte tilfeller for å bremse utviklingen av sykdommen etter at det gjentar seg. I noen tilfeller er tamoxifen foreskrevet for kvinner før operasjon for å krympe størrelsen på en svulst sammen med stråling. Leger vil også foreskrive tamoxifen til kvinner som ikke har brystkreft, men har en sterk familie historie og ønsker å bruke det som et forebyggende tiltak.
Andre effekter

Som de fleste rusmidler, produserer tamoxifen noen bivirkninger, men de er ikke så verst. På den negative siden, pre-menopausale kvinner som tar tamoxifen vil ofte oppleve menopause symptomer som hetetokter, vektøkning og nattesvette som østrogenproduksjonen er berørt. Det også løfter litt risikoen for å utvikle kreft i livmoren. På den positive siden, senker tamoxifen dårlige kolesterolet i noen kvinner og bidrar til å forhindre osteoporose ved inhibering av veksten av ben-ødeleggende osteoklaster. De fleste leger er enige om at eventuelle negative bivirkninger er langt mer enn oppveid av den påviste fordeler tamoxifen gir i å forebygge kreft fra tilbakevendende.

helse

· Cat Scratch Fever: Tegn og symptomer 
· LapBand Slippage Symptomer 
· Hvordan finne Leger for autoimmune sykdommer 
· Tegn på Sleep Walking
· Animal sårinfeksjon 
· Hvor gammel må du være for å bære kontakter? 
· Hvordan finne Diet Supplements 
· Akupunktur for nevropatisk smerte 
· Hvordan lære Medicaid Billing 
· Beste behandling programmer for å kvitte seg med hud uorden