Hvordan kjøpe Anti Østrogen

Anti-østrogen er det vanlige navnet på en gruppe stoffer som kalles aromatasehemmere. Når en person tar en aromatase-inhibitor, kan det naturlig forekommende enzym aromatase ikke riktig syntetisere hormonet østrogen, som minsker østrogennivåer generelle. Aromatasehemmere er oftest foreskrevet for kvinner som behandling for brystkreft og eggstokkreft. Instruksjoner
en

Snakk med legen din. Hvis du allerede har blitt diagnostisert med brystkreft eller eggstokkreft, og du har et forhold til en onkolog, gå direkte til henne. I alle andre tilfeller bør du gå til din primære-omsorg lege. Diskuter behandlingstilbud for kreft hvis du allerede har blitt diagnostisert, ellers diskutere mulige kreft symptomer og legge til rette for en kreft screening. Hvis det blir fastslått at du har brystkreft eller eggstokkreft, begynner å se en onkolog umiddelbart.
2

Spør onkolog om aromatasehemmere hvis hun ikke foreslå dem som et behandlingsalternativ. På grunn av potensielle bivirkninger, kan aromatasehemmere ikke være det beste behandlingsalternativet for alle, noe som kan forklare hvorfor en onkolog ikke kan foreslå deres bruk. Nærmere bestemt, kan anti-østrogen forverre symptomene på osteoporose og leddgikt.
3

Skaff en resept for en aromatasehemmer fra onkolog din om hun er enig i at anti-østrogen er en passende behandling for deg . Hun kan foreskrive en generisk hemmer eller et bestemt legemiddel, for det er flere merkevarer anti-østrogen behandlinger, inkludert Femara, Aromasin og Arimidex. Du kan lovlig kjøpe disse stoffene i USA kun med gyldig resept.
4

Ta resepten til alle apotek skal fylles. Ta med din helse eller reseptbelagte forsikring informasjon for å sikre at du får noen dekning assistanse på grunn av deg.
5

Fortsett kreft screenings og hyppig med kontroller med onkolog din som du tar aromatasehemmer nøyaktig som anvist . Avhengig av hvordan testene avslører du reagere på behandlingen, kan det hende at onkolog ønsker å endre narkotika eller dosering.

helse

· Hvordan gjenkjenne fødselsdepresjon symptomer 
· Residential Treatment Fakta 
· Fysioterapi for leddgikt 
· Fordelene med Inversjon Therapy 
· Hvordan lage en hodepine relief Pot 
· Gratis Online Vekttap programmer Anmeldelser 
· Bruker for Cedar Wood Oil 
· Amerikansk statsborgerskap og Medicaid 
· Hvordan vite om du har 'Abdominal Epilepsi' Or Autonomic Anfall 
· Noni Fordeler: Hvordan Tahitian Noni Juice kan fremme en sunn kropp