Aromatasehemmere Side Effects

Aromatasehemmere er en klasse av reseptbelagte legemidler som reduserer østrogennivået hos kvinner, de er spesielt brukt til å behandle brystkreft og eggstokkreft. Til tross for deres effektivitet, aromatasehemmere er ikke for alle som de presenterer risiko for bivirkninger og komplikasjoner hos noen pasienter. Bakgrunn

De tre aromatasehemmere godkjent for bruk i USA er Arimidex, Aromasin og Femara. Selv om de er separate legemidler med ulike forskrivning indikasjoner, de resultere i lignende bivirkninger.
Betydning

De vanligste bivirkningene av aromatasehemmere forekommer i minst 10 prosent og så mange som 37 prosent av brukerne, og er lik de opplevde under overgangsalderen. Disse inkluderer hetetokter, økt leddsmerter, søvnløshet, hodepine og tretthet.

Typer Other Side Effects

Aromatasehemmere også har potensial til å forårsake en antall andre mindre vanlige, men ikke farlig, bivirkninger. Andre bivirkninger er kvalme, oppkast, depresjon, ryggsmerter, hoste, kortpustethet, svimmelhet og noen ganger spotting av menstruasjonsblod.
Risks

Sjelden, bruk av aromatasehemmere fører til kardiovaskulære effekter som høyt blodtrykk, hjerneslag og hjerteinfarkt. Tar aromatasehemmere øker risikoen for osteoporose.
Hensyn

Fordi aromatasehemmere forstyrre fosterets utvikling, leger sjelden foreskrive narkotika for gravide. På grunn av potensielle bivirkninger, er legen ikke sannsynlig å anbefale stoffet hvis du har en historie med hjerte-og karsykdommer eller høyt kolesterol.

helse

· Hvordan man skal vurdere en Fortsetter Care Retirement Community 
· Spis sunt To Stay Fit 
· Hvordan bruke Peppermynteolje for Fordøyelsesproblemer 
· Hvordan å blåse en ROHO pute 
· Metoder for Feste partielle proteser 
· 1995 Ford F-150 Coil Failure Symptoms
· Hva er årsakene til Bipolar Disorders? 
· Hvordan behandle Torsion av en testikkel 
· Hvordan sjekke Medicare valgbarhet Online 
· Manuelle behandlinger for ryggsmerter og grunner Back Pain Happens