Breast Cancer Healing

Et funn av brystkreft kan være en ødeleggende åpenbaring for kvinner, og etter operasjoner, cellegift og andre pågående behandlinger utvinning prosessen skal være så enkelt som mulig for å oppmuntre grundig fysisk og følelsesmessig healing. Enten det er behandlingsmessige eller rett og slett å holde en positiv holdning, vil det ta litt bevisst innsats fra din side for å fullføre helbredelsesprosessen. Hold Up Behandling
p Det sannsynligvis ikke ta deg veldig lang tid å innse at behandling for brystkreft var ikke en en-og-gjort ting. Behandling av denne sykdommen er en lang prosess som krever en forpliktelse fra leger og pasienten, samt familiens og venners støtte, ifølge BreastCancer.org.

Til tross for at utvinning fra kirurgi og bivirkningene av kjemoterapi er ubehagelige realiteter som du vil trett av, en av de viktigste delene av vellykket behandling er å fullføre det som det er utformet. Full etterlevelse er nødvendig for de resultatene du ønsker. Manglende avtaler, glemmer å ta medisiner, mangel på motivasjon og dårlig kommunikasjon med leger kan avspore behandlingen helt.

Siden mange kreftformer forsøk på å gjenoppstår eller spredning til andre deler av kroppen, er det også viktig å planlegge regelmessige visninger for tidlig påvisning av eventuelle fremtidige problemer.
snakke om det

Ikke isolere deg. I stedet nærmer din ektefelle, barn, utvidede familie og venner og fortelle dem at det er OK å snakke om kreften din. Snakk med din ektefelle først om effektene av sykdommen og utvinningen vil ha på ditt personlige liv sammen og hva slags støtte du føler du trenger fra ham. Dine barn trenger å bli tatt til side for seg og forsikret om at alt kommer til å være OK for dem. Ærlig fortelle dem hvordan du føler deg, og at du har tenkt å bli bedre snart, vil avlaste dem og fjerne noen unødvendig bekymring.

Bli med i en støttegruppe. Brystkreft overlevende samles for å snakke om felles problemstillinger og dele erfaringer over hele landet, og det er sannsynlig at det er ett møte nær deg. Ring National Cancer Institute ved 1-800-4-kreft å finne et lokalt møte eller kontakte American Cancer Society eller Susan G. Komen for Cure ved å klikke på ressursen linkene nedenfor.

Ernæring

tillater kroppen å ta i de næringsstoffene den trenger å være sterk og sunn er viktig om du aldri har opplevd et helseproblem, eller hvis du er utvinne fra brystkreft. Sørg for å spise et sunt kosthold samt få litt trening for å holde sinnet og kroppen sterk i kampen mot kreft. Spis et utvalg av frukt, grønnsaker og helkorn og velge magre meieriprodukter.
Administrerende smerter og tretthet
p Hvis du opplever tretthet og smerte under utvinning din , snakke med legen din om alternativer. Det er svært effektive reseptbelagte legemidler for å behandle smerter forbundet med utvinning.

Fatigue er vanlig blant kreftpasienter i flere måneder etter behandling og det er noen måter å håndtere det. Medisiner, mosjon, matvaner og helhetlige løsninger er alle alternativer du bør diskutere med legen din.

helse

· Slik bruker du en Forstøveren på en baby 
· Ekstreme symptomer på depresjon 
· Segmental stabiliserende øvelser og Low Back Pain 
· Hvordan kom Health Insurance begynne? 
· Alternative Thyroid Cancer Treatment 
· Fakta om resirkulering av papir og plast 
· Bryst utvidelse - Er Naturlig bryst ekstrautstyr mulig uten kirurgi 
· Bloodstone Healing 
· Hånd Smerte Akupunktur og Terapi For Hånd Arthritis 
· Hvordan unngå komplikasjoner fra bypass kirurgi