Behandling og kliniske studier for Lung Cancer

Lungekreft er preget av ukontrollert spredning av celler lining lungene. Selv om det er ingen fullstendig kur for tilstanden, behandlingstilbud og en rekke kliniske studier er tilgjengelig for effektivt å bremse spredningen av kreft. Tradisjonelle behandlingsmetoder

Reseksjon eller kirurgisk fjerning av de berørte delen av lungene er den hyppigst administrert behandling form som brukes mot lungekreft. I tilfelle det er fare for kreft tilbakefall, kan det hende at legen anbefaler også chemoembolization (cellegift) og strålebehandling for å ødelegge de ondartede cellene.
Behandling Lengde

chemoembolization er vanligvis gitt jevne mellomrom i ca fire måneder, mens du blir utsatt for strålebehandling på en jevnlig basis for ca en måned eller to.

overlevelse

The National Cancer Institute rapporterer at gjennomsnittlig fem-års overlevelse for lungekreft er 15,6 prosent.
bilder Clinical Trials

Kliniske studier er medisinske undersøkelser som gir pasientene en sjanse til motta behandlingsmetoder ikke tilgjengelig for massene og overvåkes på fremdriften. Den føderale regjeringen har et nettsted som tilbyr en søkemotor for de mest up-to-date kliniske studier over hele landet på clinicaltrials.gov.
Forebygging /løsning

Forebyggende tiltak som du kan ta inkluderer slutte alkoholforbruk og røyking, redusere og unngå eksponering for miljøgifter, blant andre.

helse

· Wellness Nursing Diagnosis 
· Hjem rettsmidler for magesmerter i perioder 
· Hvordan Gjør en Core dannes Crown 
· Herding Fobier Med et irsk selskap 
· Røde Kors HLR trening forsyninger 
· Castor Oil Fordeler 
· Brått Whitening tennene og håndtere negative reaksjoner 
· Typer av elektroniske pasientjournaler 
· Hypertensjon i svangerskapet Retningslinjer 
· Hva er en Fødselshjelp Sonographer?