Hva er Tegn og symptomer på celleforandringer?

Celleforandringer er en vekst av unormale celler på den ytre foring av livmorhalsen som kan eller ikke kan være kreft. Tilstanden vanligvis ikke vise symptomer, noe som er grunnen til at mange leger anbefaler at kvinner får regelmessig testing gjøres for å se etter celleforandringer og livmorhalskreft. I noen tilfeller kan legen velge å overvåke tilstanden din og se om det utsparinger seg selv uten videre behandling. I andre tilfeller kan legen din velge kirurgi for å fjerne det infiserte området. Kjønnsvorter

Symptomer forbundet med celleforandringer er sjeldne, men et symptom som er merkbar er kjønnsvorter. Mens kjønnsvorter kan være et symptom på flere andre forhold, kan den også brukes som en indikasjon på at celleforandringer kan være forekommende.
Bleeding

Du kan begynne å merke til noen mønstre av unormal blødning som kan være symptomer assosiert med cervical dysplasi. Du kan legge merke til spotting eller lys vaginal blødning til tider når du ikke venter menstruasjonssyklusen. Det er også mulig å oppleve lyset eller spotting under, eller umiddelbart etter, samleie.
Andre symptomer

Noen andre symptomer som ikke er unik for livmorhalskreft dysplasi men kan indikere begynnelsen faser av tilstanden er tilbake smerte og utflod. Du kan oppleve en vaginal utflod som ligner på hvit utflod ofte forbundet med en gjær infeksjon. Det er også mulig at du kan begynne å oppleve bankende og verkende smerter i korsryggen. Det kan vare i flere timer, eller det kan vare i dager eller uker.
Risikofaktorer

Årsakene til celleforandringer er ikke helt forstått. Det er imidlertid noen risikofaktorer som synes å øke sannsynligheten for at vil kontrakt sykdommen. Disse risikofaktorene inkluderer røyking i ung alder, engasjerende i seksuell aktivitet i en alder av 15 eller yngre, å ha et barn før fylte 18 år og overdreven seksuell aktivitet med flere partnere. The University of Maryland viser også tar p-piller i mer enn fem år, og en mangel på vitamin C i kosten som risikofaktorer for celleforandringer.
Prognose

Ifølge University of Maryland, er det mulig å kurere ethvert tilfelle av cervikal dysplasi med rask diagnose og riktig behandling. Hvis venstre ubehandlet celleforandringer kan utvikle seg til livmorhalskreft som kan være en svært farlig, og potensielt dødelig, tilstanden. The University of Maryland anslår at livmorhalskreft avledet fra cervical dysplasi er en av de mest dødelige formene for kreft i verden, og blant kvinner i alderen 15-34 verdensbasis er det den nest største dødsårsaken.


helse

· Hva er Bilateral Foraminal Stenose? 
· Hvordan forberede for Breast Cancer Surgery 
· Tegn og symptomer på Alcohol Detox 
· Hetetokter og blæreproblemer 
· Slik skaffer medisinsk effekt av advokat 
· Wheel of Life Crystal Healing 
· Tegn og symptomer på blærekreft i Children
· Cardiovascular Surgeons Vs. Kardiologer 
· Rettigheter for vaksne barn Når en eldre foreldre Dies
· Chinese Kopping Teknikker