Kan du fortsatt få livmorhalskreft Etter å ha en hysterektomi?

Avhengig av hvilken type hysterektomi du har hatt, er det mulig å fortsatt utvikle livmorhalskreft. Det er også mulig for kreft for å gå tilbake i dine lymfeknuter selv etter at livmorhalsen er fjernet, ifølge Mayo Clinic. Det er viktig å forstå den varige effekten av kirurgi kan ha på kroppen din. Identifikasjon

En hysterektomi er kirurgisk fjerning av livmoren din for å lindre tilstander som endometriose, muskelknuter eller overdreven menstruasjonsblødning. Hysterektomier stoppe menstruasjon og gjøre deg i stand til å bli gravid
Typer

En delvis hysterektomi fjerner livmoren, men eggstokkene, egglederne og livmorhalsen er urørt;. Total hysterektomi fjerner livmor og livmorhals, men eggstokkene og egglederne forblir; total hysterektomi med salpingo-ooforektomi (den medisinske termen for å fjerne egglederne og eggstokkene) fjerner livmoren, livmorhalsen, en eller begge eggstokkene og egglederne, en radikal hysterektomi fjerner livmor, livmorhals, eggstokker, eggledere og noen lymfeknuter.
Pap tester

type hysterektomi avgjør om du kan fortsatt utvikle livmorhalskreft . Hvis hysterektomi ikke fjerne livmorhalsen, eller om årsaken til hysterektomi var livmorhalskreft, så du trenger fortsatt celleprøver, som test for livmorhalskreft. Hvis hysterektomi var på grunn av kreft, kan det hende du trenger å ha årlige tester for å sikre at kreften ikke tilbake.
Årlig eksamener

Selv om du ikke gjør det trenger en årlig celleprøve, alle kvinner som har hysterectomies fortsatt trenger årlige eksamener. Mens en celleprøve tester for livmorhalskreft, kan den årlige eksamen legen å se etter andre potensielle problemer.
Hensyn
p Hvis du ikke vet om du skal fortsatt få pap tester, sjekk med legen din.

helse

· Hvordan unngå værrelaterte Migrene 
· Laser Hårfjerning: Det beste alternativet for å fjerne uønsket hår 
· Akillessene Repair & Recovery 
· Tilskudd tilgjengelig for voksne Day Care 
· En god råd om Fat Loss 
· Dental plakk og hjertesykdom 
· Hvordan identifisere symptomer på Toksoplasmose 
· Definisjon av vestibulitt 
· Instruksjoner for sikker bruk av en pall Jack 
· Alzheimers Mood Swings i de tidlige stadier