Blood Cancer Skilt

Blood cancer er en form for kreft som forekommer i cellene i blodet samt i benmargen. En av de vanligste former for blod cancer er leukemi, som er karakterisert ved ukontrollert og unormal proliferasjon av blodceller. Leukemi kan oppstå i alle aldre, og hvis venstre ubemerket og ubehandlet i lang tid, kan det føre til døden. Andre vanlige former for blodkreft omfatter multippel myelom og lymfom. Myelomatose er en form for blodkreft som vanligvis oppstår i plasma celler i benmargen, mens lymfom er utspring i lymfocytter, som er en viktig bestanddel av immunsystemet. Årsaker til leukemi

Ifølge de ansatte på Mayo Clinic, faktorer som genetiske rekombineringene, eksponering for stråling og kjemikalier som benzen, og mikroorganismer som virus (human T-lymphotropic virus) blant andre spille en viktig rolle i utviklingen av leukemi. Disse agentene som regel føre til mutasjoner eller endringer i DNA, forårsaker unormal funksjon av blodceller.
Easy Blåmerker

To av de vanligste symptomer assosiert med blodkreft er lett blåmerker og ukontrollert blødning. I blodkreft, er normale blodceller erstattet av unormale, umodne hvite blodlegemer. Som et resultat, blir blodplater fortrenges. Blodplater spiller en betydelig rolle i blodpropp prosessen, slik at reduksjonen i deres antall resultater i lett blåmerker og ukontrollert blødning.
Anemi og Tretthet

Anemi er også en av de mest vanlige symptomer forbundet med blod kreft. Røde blodceller levere oksygen til kroppen gjennom blodet. Leukemi senker antallet av disse celler, noe som fører til anemi. På grunn av denne tilstanden, pasienter ofte klager over tretthet og svakhet, selv mens du sitter uvirksom.
Hyppige infeksjoner

Hvite blodlegemer bidra til å bekjempe infeksjoner. I leukemi, er funksjonelle hvite blodlegemer redusert i antall, slik at pasienter ofte opplever hyppige og gjentatte infeksjoner forårsaket av bakterier, virus eller sopp.
Andre vanlige symptomer

Various andre vanlige symptomer på leukemi samt multippel myelom og lymfom inkluderer tap av appetitt, ukontrollert vekttap, overdreven svetting som er verre om natten, høy feber og bein-og leddsmerter.

helse

· Hvordan bli kvitt Gynecomastia 
· Når oppstår de første symptomene på HIV gjøre? 
· Typer Jaw Kirurgi 
· Natural Cures for Ear Pain 
· Kjemoterapi Mat rettsmidler 
· Soap Scum Clean 
· Insomnia: 8 ting du kan gjøre for å sove bedre 
· Hvordan Sammenlign Medicare Part D Insurance Plans 
· Typer Ultrathin Proteser 
· Nerve Pain Cure