Hva er Lymfe kreft?

Lymfesystemet er en del av immunsystemet, som består av lymfeknutene, lymfocytter celler, milt, mandlene, adenoids og benmarg. Lymfe kreft, også kjent som lymfom, er en gruppe av kreft i lymfocytt-celler, som normalt tjene legemet ved å angripe patogener og bekjempelse av sykdommer. Mange typer forskjellige kreftformer faller under paraplyen av lymfom, de fleste av dem svært aggressive former for kreft som kan spre seg raskt. Typer

lymfom er vanligvis delt inn i to kategorier: Hodgkins lymfom og non-Hodgkins lymfom. Lymfom faller inn i en av flere klassifiseringer av Hodgkins sykdom dersom Reed Sternberg-celle er funnet. Dette er gigantiske acidophilic celler med to eller flere kjerner. Dersom Reed Sternberg-celle ikke blir funnet, lymfom klassifisert som en av de mer enn 30 typer av non-Hodgkins sykdom. Fordi det er så mange forskjellige typer lymfom, som ser like ut, men fungerer annerledes og reagerer på ulike behandlinger, kan klassifisering være komplisert.
Identifikasjon

Noen symptomer på lymfom ligne mange andre mindre alvorlige forhold: vekttap, feber, frysninger, tretthet, nattesvette og til, kløe. I motsetning til en mindre sykdom og infeksjoner, disse symptomene ikke forsvinner i løpet av få dager eller med antibiotikabehandling. Hevelse av lymfeknutene under armen, i halsen eller lysken er et annet vanlig symptom. Hovne området i seg selv er vanligvis smertefri selv om det kan føre til ubehag som nummenhet, prikking eller noen smerte, hvis hevelsen er komprimere blod eller lymfekar.

Funksjoner

Årsaken til lymfe kreft er ennå ikke identifisert selv om legene har lært at det er visse risikofaktorer som kan føre til utvikling av lymfom. Selv om lymfom angriper folk i alle aldre, de fleste tilfeller av non-Hodgkins lymfom oppstå på personer over 60 år. Hodgkins lymfom er oftest funnet hos personer under 35 år eller over 55 år. Infeksjoner som HIV, hepatitt og Epstein-Barr-viruset er antatt å øke risikoen, samt auto-immunsystemsykdommer. Til slutt, er eksponering for giftstoffer som finnes i plantevernmidler, løsemidler og med svart hår fargestoff assosiert med utvikling av lymfom.
Hensyn

I den første fasen av lymfom, den kreftceller blir isolert til et bestemt område, vanligvis en lymfekjertel. Stage to oppstår når lymfom sprer seg til mer enn én lymfe kjertel eller omkringliggende vev. Symptomer kan fortsatt gå ubemerket i disse stadiene, men hvis fanget, er prognosen for pasienter bra. I trinn tre, har kreftceller brutt vekk fra lymfeknutene og begynt å spre seg til vev i hele kroppen, noe som gjør utrydding vanskeligere. Etter den tid sykdommen har nådd stadium fire, har kreften generelt spredt til benmargen eller vitale organer som leveren. Prognosen er dårlig på dette stadiet, og behandling er harde på kroppen.
Forebygging /løsning

Lymfom er behandlet av en onkolog, som vanligvis er en spesialist på dette bestemt område av kreft. Behandlinger for lymfom, varierer avhengig av en rekke faktorer: type; undertypen; stadium kreften har nådd, og pasientens helse, alder, medisinsk historie og andre forhold. Lymfom er ofte behandlet med strålebehandling, kjemoterapi eller biologisk behandling. Jo tidligere diagnose og raskere en pasient begynner behandling, jo bedre er sjansen for en kur.

helse

· Middle Age menn og hjertesykdom 
· Egg Donor Fordeler og ulemper 
· Hvordan behandle multippel sklerose Naturligvis 
· Hvordan kjøpe Glyserin 
· Tredemølle Prisene 
· Hvordan lage Natural Massage Gel 
· Lider av Pain - Prøv leddgikt urte rettsmidler 
· Botemidler for Skulder Impingement 
· Sunn frokost Plans
· Kolloid Breast Cancer Treatment