Hva er prognosen for lymfom?

Lymfom er en type kreft som er funnet i lymfesystemet. Lymfesystemet er først og fremst ansvarlig for å bekjempe infeksjoner i kroppen. Klynger av lymfeknuter eller kjertler finnes i hele kroppen også, i nakken, armhulen, øvre thorax-regionen, og lysken. Lymfom kreft er ofte klassifisert som Hodgkins eller non-Hodgkins lymfom, og behandling og prognose for hver vil variere avhengig av case scenario. Hodgkins lymfom

Også kjent som Hodgkins Disease, påvirker denne typen kreft i immunsystemet. I det siste, Hodgkins lymfom, jo ​​mindre vanlig av de to (non-Hodgkins blir den andre), som brukes for å være nesten alltid dødelig. I dag er utsiktene bedre. Prognose for Hodgkins lymfom vil bli bestemt av alder og generelle helsen til et individ, samt hvor tidlig kreften er oppdaget.
Faktorer av Prognose i Hodgkins lymfom
< p> Prognose for Hodgkins lymfom er bestemt av hvor langt kreften har spredd seg mellom lymfeknuter. I Hodgkins lymfom, sprer kreft vanligvis ved gradvis rykket fra en klynge av lymfeknuter til den neste. På grunn av dette, hvis berørt lymfeknuter er fjernet, er det en god sjanse for å hindre spredning av kreft til andre klynger av lymfeknuter.
Iscenesettelse av Hodgkins lymfom og prognose

Hodgkins lymfom er klassifisert i alvorlighetsgrad av etapper. Å gjøre en prognose vil også bli bestemt av hvilket stadium lymfom er i når diagnosen. Stage One definerer kreft i en lymfeknute eller organ mens Stage Two definerer kreft funnet i to noder, eller i andre organer begrenset til øvre eller nedre torso utvikling. Stage Tre definerer lymfe kreft som har spredd seg til lymfeknuter i både øvre og nedre torso steder om ingen organer er ennå berørt. Stage Four definerer kreft som har spredd seg utover lymfeknuter til andre organer, herunder benmarg. Dette blir vurdert avansert og prognosen er dårlig.
Faktorer av Prognose i Non-Hodgkins lymfom

Non-Hodgkins lymfom generelt påvirker de hvite blodcellene, lymfeknuter og milten. Tidlig diagnose øker en positiv prognose, men flere faktorer som for eksempel der kreften er funnet, hvor langt den har blitt spredd, og den samlede alder og tilstand hos pasienten vil bestemme prognosen. Prognosen vil også bli bestemt av hvorvidt behandlede lymfeknuter krympe eller redusere i størrelse. Tilbakefall er ganske vanlig i Non-Hodgkins lymfom tilfeller, men igjen er avhengig av undergrupper av kreft funnet i lymfeknutene.
Andre faktorer assosiert med Non-Hodgkins lymfom Prognose
< p> I noen tilfeller kan en person diagnostisert med ikke-Hodgkins lymfom vil bli vellykket behandlet og tre i remisjon for en type av kreft, vanligvis kjent som NHL, bare for senere diagnostisert med en annen type eller form av sykdommen. Imidlertid er tidlig deteksjon en av de vanligste indikatorene i gunstig prognose av lymfom typen kreft.
Prognose og teknologi

Technology i dag gjør det mulig for leger å oppdage kreft vekster mye tidligere . CT og PET skanner kan oppdage kreftsvulster i flere tilfeller enn de som anvender bare røntgenbilder for å fastslå en diagnose. Pasientopplæring og bevissthet, samt tidlig diagnose og behandling gir mer positiv prognose for alle typer lymfatisk kreft.

helse

· Hvordan holde styr på maten du spiser 
· Kiropraktisk behandling - et glimt 
· Mistenkt Link Mellom Fosamax og femur frakturer 
· Virkningene av pantoprazol 
· Hva er hyperaktiv skjoldbruskkjertel syndrom? 
· Årsaker til trypanosomiasis 
· Hvordan identifisere Naproxen bivirkninger 
· Typer cellegift for lungekreft 
· Hvordan overvinne skyhet som voksen 
· Autonom nevropati Symptomer