Hva er type B lymfom kreft?

Type B lymfom er kreft i lymfesystemet. Det er to typer av lymfatiske kreft. En er Hodgkins lymfom, som er den kreftsvulst av svulster på lymfeknuter. Non-Hodgkins lymfom er kreft i de hvite blodcellene. B lymfom er spredning av hvite blodceller uten følgende død av cellen for å senke det hvite blodceller når sykdommen ikke er til stede. Symptomer

Symptomer på B lymfom er vanligvis milde, så utviklingen av kreft kan ikke være merkbar før senere stadier. Den mest vanlig tidlig symptom er smerter i lymfeknutene. De lymfeknuter spenner høyden av legemet på steder som halsen, brystet og lysken. Disse nodene hovne opp og bli sår når sykdommen er til stede, kan så folk bort tidlige symptomer på B lymfom. Andre symptomer er tretthet, vekttap og pusteproblemer.
Årsaker

Normalt, når sykdommen er til stede i kroppen, de hvite blodceller (inkludert B-celler) sprer , formere seg og bygge et forsvar mot invaderende mikrobe. Når sykdommen er fjernet fra kroppen, er normal funksjon av hvite blodlegemer til å utløse programmert celledød å senke teller tilbake til det normale. Med B lymfom, disse cellene ikke dør. I stedet fortsetter de å sirkulere og spre seg, forårsaker sykdommen selv.
Risk Factors

Kreft er forårsaket av mutasjoner i cellene som forårsaker dem til å formere seg uten døende. Imidlertid kan den direkte årsaken til mutasjonen variere mye. Risikofaktorer for B lymfom er mest miljømessig, men dårlig immunforsvar regulering av sykdommer som AIDS øker risikoen. Kjemikalier og alder spiller også en rolle i sjansen for å utvikle B lymfom.
Diagnose

Når du foretar B lymfom diagnoser, leger vil gjennomføre flere tester for å bekrefte sine mistanker. Blodprøver er trukket for å sende til et laboratorium for å telle antall hvite blodceller som sirkulerer. Biopsier er utført ved å ta prøver av vev i lymfeknutene. Fordi hvite blodceller recirculate tilbake til lymfeknuter, kan vevet tatt undersøkes for unormale tumor vekster. En lege kan også ta prøver av beinmarg for å fastslå om kreften har spredt seg til skjelettet.
Behandling

Behandling er av B lymfom er hovedsakelig utført gjennom stråling og kjemoterapi. Mens kjemoterapi tas muntlig eller via injeksjon, er stråling gis bare på kilden til tumor vekster. For B lymfom, kan dette være på lymfeknutene. Av og til er stråling brukes i forbindelse med kjemoterapi. For mer avanserte stadier, kan transplantasjon være nødvendig. Transplantasjoner er brukt for å erstatte benmarg, som er der blodceller utvikle seg. Biotherapy er også brukt i form av en behandling som kalles Rituximab. Rituximab er et monoklonalt antistoff behandling, som hjelper immunforsvaret identifisere og ødelegge kreftsvulster.

helse

· Forskjellen mellom Phentermine & Ritalin 
· Spør A Periodontist: Hvorfor du trenger Gum Surgery 
· Hva er behandlingen for Anaplastisk kreft? 
· Østlige behandlinger for Adrenal Fatigue 
· Hvordan håndtere Lung Cancer Pain 
· Redusere virkningen av angst Gjennom hjelp med angst 
· Måter å hindre Eye Cancer 
· Hofteprotesekirurgi Pain & Recovery 
· Ulike Kolesterol Meds 
· Hvordan velge riktig Vindusviskere