Livmor kreft behandlinger

Den vanligste formen for livmorkreft er livmorkreft. Tidlig påvisning av endometrial cancer er ekstremt viktig fordi den kan spre seg raskt til andre organer. Hvis kreften oppdages tidlig, er det en 90 prosent kur rate. Ikke overse symptomene på livmorkreft. Symptomer inkluderer uvanlig blødning, uvanlig utflod, har problemer med vannlating, bekkenløsning og smerter under sex. Hvis du er diagnostisert med livmorkreft, er det flere behandlingsalternativer. Strålebehandling

Strålebehandling er en vanlig form for behandling med livmorkreft. Med strålebehandling, blir en meget høy dose av stråling som brukes til å krympe de tumorer og drepe kreftcellene. Det kan gjøres intravenøst ​​eller med et røntgen-maskin av typen. Hovedmålet med stråling er å fullstendig ødelegge alle kreftcellene slik at andre former for behandling er unødvendig. Stråling er mer presis enn kjemoterapi som det ikke ødelegge så mange friske celler og vev.
Kjemoterapi

Kjemoterapi er bruk av kjemikalier intravenøst ​​for å ødelegge kreftceller. Chemo administreres gjennom en IV inn i kroppen. Kjemoterapi ødelegger kreftceller som ligger utenfor livmoren. Denne formen for behandling er ikke så effektiv og brukes ikke så ofte med livmorkreft, men kan brukes som en siste utvei når andre behandlinger har mislyktes eller som en forholdsregel etter en hysterektomi utføres.

Kirurgi

Kirurgi er den vanligste formen for behandling for dem som har blitt diagnostisert med livmorkreft. Blir en hysterektomi den totale fjerning av livmoren, lymfeknuter, eggstokker og egglederne. Hvis kreften ikke har spredd seg, kan fjerning av livmoren pluss flere behandlinger av kjemoterapi ødelegge alle kreftceller. P-piller kan også være foreskrevet fordi høye nivåer av progesteron er sagt å drepe kreftceller. Nøkkelen i behandling av livmorkreft er tidlig deteksjon.

helse

· Hvordan diagnostisere fysiske symptomer 
· Slik unngår du at Hepatitt B 
· Tannimplantat Secrets - Du kan spare tusenvis 
· Ikke-kirurgisk Hallux valgus Behandlinger 
· Hvordan behandle en baby gjær infeksjon 
· Forkjølelse og Sinus hjem rettsmidler 
· Hvordan gjøre Infertilitet Testing 
· Menneskelige kvaliteter forbundet med de fem elementene i Nature 
· Hvordan bruke ParaGard 
· Grunner til at PSA- nivået øker