Ikke-kirurgisk Hallux valgus Behandlinger

En Hallux valgus er en progressiv lidelse forårsaket av forskyvning av knoklene i føttene. Mens kirurgi er en vanlig metode for behandling, og til slutt den beste måten å kurere tilstanden, er det en rekke av ikke-kirurgiske behandlinger for å hjelpe til lindring av smerter forårsaket av en liktorn. Gratis behandling

Enkle hjem behandlinger inkluderer glasur Hallux valgus i 10 minutter hver kveld og unngå aktivitet som forverrer tilstanden, som for eksempel langvarig stående, går eller løper. I tillegg har aloe vera gel vært kjent for å lindre smerten forårsaket av en betent Hallux valgus.
Sko
p Som en Hallux valgus er en fot lidelse, en av de første linjene av forsvar og behandling er riktig fottøy og fotpleie. Disse inkluderer erke støtter, hvilken overføring trykket av bunion; Hallux valgus splinter, som holder stortåen rett og hindre den første og andre tær fra presser mot hverandre,. Silikon og en tå separator som holder de første og andre tær hverandre

Drugs /Padding

En gitt smertestillende, som for eksempel Orthogel Cold Therapy Relief Gel, kan brukes til å bidra til å minimere smerte forårsaket av en Hallux valgus, mens en Hallux valgus puten gir god støtte for Hallux valgus selv. Mange inneholder spesielle oljer og kremer for å myke opp huden og hindre dannelse av arr.

Ikke-steroide anti-inflammatoriske medikamenter kan brukes til å forebygge og lindre smerte. Injeksjon av kortikosteroider i betent slimpose (væskefylte sac funnet i leddene) har vist seg nyttig, selv om denne metoden for behandling er svært sjeldne.

helse

· Hvordan man skal håndtere farene ved MRSA, Staph Infeksjon, og mugg på Offshor…
· Slik løser et par briller? 
· Voksing hårfjerning 
· RCT behandlinger for Substance Abuse & PTSD 
· Hvordan bli Medical Tape Av 
· Komplikasjoner av astma i barneårene 
· Hvordan bruke Gin Soaked Rosiner å hjelpe Arthritis Pain 
· Endringer som vil komme fra å bruke Tumescent Fettsuging 
· Use Your Mind å få den kroppen du ønsker 
· Slik Unngå protese Pain