Mucosal melanom Behandling

Mucosal melanom er en sjelden, aggressiv form for kreft som forekommer hovedsakelig i munn og svelg eller øvre luftveier. Det er en av de mer farlige former av melanom og har en meget lav overlevelse. Mukosale melanomer også kan oppstå i anus, urinveier eller membraner i skjeden. Siden de vises i skjulte steder, blir slimhinnene melanomer vanligvis ikke diagnostisert før de er i en avansert form. Den 5-års overlevelse for personer med slimhinnene melanom er 20 til 50 prosent. Kirurgi

Som andre melanomer, er den foretrukne behandling for slimhinnene melanomer fullstendig fjerning. Dessverre, slimhinne melanomer oppstår på steder hvor eksisjon av alt kreftvev er nesten umulig, spesielt siden de har en tendens til å spre seg raskt. Noen lymfeknuter testet positivt vil bli fjernet. Det er også viktig for deg å gå tilbake til legen din for kontroller siden slimhinnene melanomer har tendens til å komme tilbake.
Strålebehandling

For pasienter med inoperable svulster, strålebehandling kan noen ganger overbelaste aggressiv spredning av cancer, og, i noen tilfeller, kurere kreft. Strålebehandling for slimhinnene melanom er mye mer vanlig i Europa, men noen leger nå foretrekker denne ruten i USA. Noen leger vil også foreslå at du får strålebehandling etter operasjonen for å kutte ned på sannsynligheten for tilbakefall av kreft, som er så høyt som 50 prosent av tiden.

Andre Terapi

Mens behandlingsformer som for eksempel bruk av legemidler som interferon og vaksine terapi er under etterforskning for melanomer som oppstår på huden, er det usannsynlig forskere vil forfølge disse terapi for slimhinnene melanomer grunn av sjeldenhet av tilstanden , da den i tillegg til mindre enn en prosent av alle Vest melanomer, mens den teller opp til 25 prosent av alle melanomer i Japan. Det er vanskelig for forskere å samle de riktige data som trengs for å komme opp med en effektiv kur siden så få mennesker lider av sykdommen.

helse

· Ohio Medicaid Fordeler 
· Homeopatisk middel for gikt 
· Slik søker du etter en plastisk kirurg 
· Råd om hvordan å bli gravid 
· Antibiotika for ørebetennelse 
· Typer skoliose 
· Fett innhold Food
· Hjemmelaget Detox Bath 
· Kan medisiner Paxil føre til vektøkning 
· Matvarer for å bedre funksjon i skjoldbruskkjertelen