Eggstokkreft og livmorkreft Symptomer

Ifølge Mayo Clinic, er færre enn 20 prosent av eggstokkreft tilfeller diagnostisert før kreften har spredning, mens livmor kreft er vanligvis funnet før sykdommen har spredd seg. Selv om symptomene på eggstokkreft og livmor kreft er lik mindre alvorlige forhold, betaler oppmerksomhet til symptomer kan hjelpe med å få en tidligere diagnose. Erkjennelsen symptomene på eggstokkreft og livmor kreft kan hindre forsinkelser i behandlingen og redusere sjansene for død og komplikasjoner. Buktrykket

Konsekvent buktrykket, gass og oppblåsthet som ikke går bort med endringer i kostholdet eller hvile er symptomer på eggstokkreft.
Hevelse

Symptomer på eggstokkreft kan inkludere endringer i utseende, for eksempel en økning i midje størrelse uten en tilsvarende vektøkning, samt abdominal hevelse.
Utslipp

En unormal utflod som ikke er blod og er forskjellig fra typiske utfloden er et symptom på livmorkreft.
menstrual endringer

Uregelmessig eller forsinket perioder , lengre perioder, blødning mellom perioder og vaginal blødning etter overgangsalderen er symptomer på eggstokkreft og livmor kreft.
Pain

Smerte er et symptom på eggstokkreft og livmorkreft, spesielt smerter i korsryggen, lavere bekkensmerter og smerter under samleie.
fordøyelsesproblemer

Fordøyelsesproblemer som tap av appetitt, kvalme, vedvarende dårlig fordøyelse og en følelse av en full mage uten å spise et stort måltid er symptomer på eggstokkreft og livmor kreft.
Forstoppelse

Ifølge Mayo Clinic, kan vekst av svulster i eggstokkene eller livmor komprimere tarmen og tykktarmen, som resulterer i forstoppelse.

helse

· Årsaker til Tynning Hair på en Kvinne 
· Hvordan skjerpe Remington MSC 100s 
· Hva er bivirkningene av Oxygen Therapy? 
· Vaporizers-Endre livsstil 
· Bli kvitt akne Veiledning om Diverse Metoder 
· Hvordan Forbedre Memory 
· Farene ved metall bukseseler 
· Alkohol fakta og fiksjon 
· Komme Ahead Mot Body Building 
· Hvordan kjøpe høreapparater Online